EM IZAZVALI SAOBRAĆAJKU I POVREDILI DVOJE DECE, EM TUKLI SVE REDOM: Četvorici iz Valjeva određen pritvor do mesec dana
Foto: S.S.

napali trojicu muškaraca

EM IZAZVALI SAOBRAĆAJKU I POVREDILI DVOJE DECE, EM TUKLI SVE REDOM: Četvorici iz Valjeva određen pritvor do mesec dana

Crna Hronika -

VALJEVO - Vozaču Dejanu V. (42) iz Valjeva i još trojici muškaraca Goranu L. (36), Ivici S. (34) i Ljubiši M. (38), određen je pritvor do mesec dana.

Sumnja se da su četvorica muškaraca, nakon saobraćajne nesreće, u kojoj je povređeno dvoje dece, napali trojicu muškaraca i naneli im povrede.

Incident se dogodio posle saobraćajne nesreće, kada je vozač Dejan prilikom mimoilaženja sa automobilom "pežo", srušio drvenu ogradu u dvorištu gde su se igrala deca. Ograda je pala na njih, ali su deca, na sreću, prošla sa lakim povredama.

Međutim, nakon saobraćajke, došlo je do incidenta, kada je Dejan V., sa trojicom prijatelja, koji su bili u njegovom vozilu, napao trojicu muškaraca.

- Posle nesreće u Dročinskoj ulici na periferiji Valjeva, žena koja je bila za volanom u ’pežou’ i njen suvozač Dragan M. su se zaustavili na putu. Tada su na muškarca nasrnuli vozač drugog auta i njegovi prijatelji. On je pobegao u dvorište Dragana J., međutim, četvorica mladića su pretukli vlasnika te kuće, kome su izbijena dva zuba., a nakon toga su napali njegovog sinovca Uroša J.- navode naši izvori bliski istrazi.

Vozač Dejan V., koji je udario u drvenu ogradu, nezvanično saznajemo, je u trenutku nesreće bio u alkoholisanom stanju, on je od ranije poznat valjevskoj policiji.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track