OČEVIDAC STRAVIČNE TRAGEDIJE NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Čuo sam jak udarac i odmah istrčao na terasu, video sam da je bacila dete (3)! Počela je da viče, a onda je i ona skočila
Foto: Vladimir Šporčić

zapalila kauč u pokušaju da podmetne požar u stanu

OČEVIDAC STRAVIČNE TRAGEDIJE NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Čuo sam jak udarac i odmah istrčao na terasu, video sam da je bacila dete (3)! Počela je da viče, a onda je i ona skočila

Crna Hronika -

"Čuo sam tup jak udarac, pa sam izašao na terasu. Tada sam video dete na pločniku i majku trogodišnjakinje kako stoji na terasi i nešto viče. Onda se ona vratila u stan, pa ponovo izašla i nastavila da viče. Nekoliko minuta kasnije skočila je i ona."

Ovako priča očevidac horora koji se jutros dogodio na Bežanijskoj kosi. Kako kaže, tek nekoliko minuta nakon što je tridesetšestogodišnja majka bacila svoje dete (3) i i sama skočila sa 12 metara na beton, iz stana ove porodice počeo je da se širi dim.

Policija je prvo u 8.20 dobila informaciju da je u stanu na četvtom spratu izbio požar i da su majka i dete skočili kroz prozor da se spasu od vatre, međutim, čim su vatrogasci i policija stigli na lice mesta shvatili su da se dogodilo nešto još gore. Vatra nije bila toliko jaka da bi žena i dete morali da skoče kroz prozor. Hitna pomoć ubrzo je stigla na lice mesta, ali je samo mogla da konstatuje smrt žene i deteta.

Kako se nezvanično saznaje, tada je utvrđeno da je majka prvo povredila dete, a potom ga bacila kroz prozor na četvrtom spratu, a potom je povredila i sebe i skočila i ona. U međuvremenu, žena je zapalila kauč u pokušaju da podmetne požar u stanu.

Očevici horora kažu da je nekoliko komšija videlo šta se dogodilo, kao i da je jedan od komšija par minuta pokušavao da ubedi ženu da ne skoči kroz prozor, međutim u tome nije uspeo.

- Supruga, moj sin i ja smo istrčali na terasu kada smo čuli udarac. Tada smo videli dete na pločniku. Jedan komšija ubeđivao je ženu da ne skoči kroz prozor, međutim ona je vikala, psovala, a par minuta kasnije i skočila - kaže on.

1 / 25 Foto: Vladimir Šporčić

Na licu mesta policija i dalje obavlja uviđaj, prisutne su brojne ekipe vatrogasaca, policajaca i forenzičara.

Komšije su se okupile oko zgrade, u šoku su i posmatraju šta se događa.

Na licu mesta je i suprug žene koja je bacila dete, a potom izvršila samoubistvo. Policajci i komšije pokušavaju da ga uteše, međutim nesrećni čovek je u šoku i sve vreme plače. Njemu je pomagala i ekipa Hitne pomoći jer mu je u jednom trenutku pozlilo.

Na licu mesta je i ostala porodica ubijene devojčice i žene. Svi su u šoku.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track