Najnovije vesti

DOBRO DOŠLA TEODORA! Ovo je poslednji javni post na Fejsbuku koji je objavila MAJKA KOJA JE DANAS BACILA ĆERKICU KROZ PROZOR!
Foto: Printscreen Facebook

beograd

DOBRO DOŠLA TEODORA! Ovo je poslednji javni post na Fejsbuku koji je objavila MAJKA KOJA JE DANAS BACILA ĆERKICU KROZ PROZOR!

Crna Hronika

Danijela R. je danas, kako se veruje, najpre posekla vene sebi i ćerki, a potom je pred očevicima nesrećno dete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala sa terase, a potom i sama skočila u smrt.

 

- Bacila je dete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam video tek posle - ispričao je jedan komšija.

 

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao da uhvati dete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju očevici, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odneti u grob.

 

Kada je saznao strašne vesti i video jezivi prizor Danijelin muž je čupao kosu sa glave, i morali su da ga odvedu lekari...

 

Niko od komšija ne može da veruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se devojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

foto: Jelena Rafailović

Po dolasku s posla dočekao ga je horor.

 

Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku 7 godina, a poslednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen ćerkici i star je tačno 3 godine. Na slici su dečjom rukom nacrtani mama tata i ćerkica.

 

Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmejana devojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji.

 

Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Jelena Rafailović, Foto: Facebook

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...