UŽAS NA DEDINJU, SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Polugola devojka pronađena u napuštenoj kući! Ispitan muškarac koji je pronašao!  (FOTO, VIDEO)
Foto: Pink.rs

prevežena je na dalja ispitivanja

UŽAS NA DEDINJU, SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Polugola devojka pronađena u napuštenoj kući! Ispitan muškarac koji je pronašao! (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

U napuštenom objektu u Ulici Neznanog junaka na Dedinju, pronađena je devojka stara oko tridesetak godina.

foto: Pink.rs

Ona je pronađena u polusvesnom stanju, a kako se nezvanično saznaje, bila je pod dejstvom narkotika. Devojku je pronašao muškarac koji je igrom slučaja ušao u napuštenu kuću i odmah pozvao policiju. Kako je rekao policiji, ušao je u ovu napuštenu kuću da obavi nuždu. Nakon što je ušao video je polugolu ženu u lošem stanju. Uplašio se i istrčao napolje, a odmah zatim pozvao je policiju koja je brzo stigla, kao i Hitne pomoći, koja je devojku odvezla u bolnicu na dalja ispitivanja..

foto: Pink.rs

"Devojka je prevezena na Vojnomedicinsku akademiju. Nemamo detaljnije informacije o njenom stanju", rekli su u Hitnoj pomoći.

Pripadnici policije zatim su detaljno ispitali muškarca koji je pronašao devojku, za koju se u prvom trenutku mislilo da je maloletna, jer je izgledala jako loše.

Devojka nije imala vidljive povrede na telu, a dalja istraga će utvrditi da li je seksualno zlostavljana, u šta se posumnjalo jer nije imala donji deo odeće.

(Kurir.rs/Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track