PROGOVORILA ĆERKA SRPSKOG POLITIČARA O ZVERSKOM UBISTVU BAKA MAJDE: Moj brat nije kriv, spomenula sam ga iz straha od policije
Foto: Printscreeen Facebook, Jelena Rafailović

NEOČEKIVANO

PROGOVORILA ĆERKA SRPSKOG POLITIČARA O ZVERSKOM UBISTVU BAKA MAJDE: Moj brat nije kriv, spomenula sam ga iz straha od policije

Crna Hronika -

Jelena Špagović (25), ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke Srpska desnica je na saslušanju pokušala da spase brata robije.

Špagovićeva je navodno pred istražnim organima tvrdila da je iz straha od policije umešala brata u ovaj slučaj i da je on nevin, ali joj tužilaštvo nije poverovalo.

Ubijena Majda Garović
Ubijena Majda Garovićfoto: Privatna arhiva

Dujovićeva ćerka, koja sa tereti za brutalno ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna, i Momčilo Dujović (21), Jelenin brat, koji se tereti za saučesništvo prilikom zločina, bili su prilično šturi prilikom izjašnjavanja o optužbama za koje se terete.

Osim što je pokušala da odbrani brata, Jelena nije želela da iznosi svoju odbranu, već je iskoristila svoje pravo da se brani ćutanjem.

- Momčila sam spomenula iz straha od policije. On nije kriv ni za šta i nema apsolutno nikakve veze sa onim što mu se stavlja na teret. Svoju odbranu ću izneti u narednoj fazi postupka - rekla je ona.

Ništa rečitiji pred istražnim organima nije bio ni Momčilo Dujović, iako je on tvrdio da je nevin.

- Nemam nikakve veze sa krivičnim delom koje mi se stavlja na teret - izjavio je.

Podsetimo, Jelena Špagović i njen brat Momčilo Dujović uhapšeni su u subotu zbog sumnje da su sredinom juna brutalno ubili Majdu Garović.

Nesrećna starica je nestala 15. juna, a njeno ugljenisano telo bez ruku pronađeno je 5 dana kasnije u kontejneru, u vikend-naselju u Krčedinu.

(Kurir.rs/Srpski telegraf/Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja