JEZIVI DETALJI UBISTVA U KANJIŽI: Muškarac i devojka šutirali čoveka do smrti u kući gde su se okupljali beskućnici, motiv STRAVIČNOG ZLOČINA tinjao od ranije
Foto: Vlada Šporčić

BRUTALNO

JEZIVI DETALJI UBISTVA U KANJIŽI: Muškarac i devojka šutirali čoveka do smrti u kući gde su se okupljali beskućnici, motiv STRAVIČNOG ZLOČINA tinjao od ranije

Crna Hronika -

Policija je uhapsila I.L. (42) iz Kanjiže i njegovu devojku O.T. (23) iz Kikinde, zbog sumnje da su počinili krivično delo ubistvo.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Kikinda, osumnjičeni su u subotu, 6. jula, nakon kraće rasprave pretukli J.K. (58) iz Kanjiže.

Motiv ubistva su, navodno, neraščišćeni odnosi između žrtve i osumnjičenih.

Ubistvu je prethodila žestoka rasprava u trošnoj kući naslonjenoj na noviju kuću pored nje. U trošnom delu zdanja okupljali su se beskućnici i besposleni ljudi. Tokom svađe dvoje osumnjičenih su počeli da šutiraju muškarca nogama, udarali ga po telu do smrti.

Obducija obavljena u novosadskom Centru za sudsku medicinu pokazala je da je J.K. preminuo zbog nanetih teških telesnih povreda.

Osumnjičenima I.L. i O.T. je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvori tužilaštva su potvrdili da će osumnjičeni za ubistvo biti saslušani večeras ili sutra u toku dana.

Sukob je, navodno, tinjao od ranije, a u toj trošnoj kući okupljali se grupica ljudi koji su znali vlasnika kuće i tu su zajednički pili i kada se desio tragični sukob,a ubistvo je okarakterisano kao krivično ubistvo u saizvršilaštvu.

Usmrćeni je kako kažu komšije došao pre dve i po decenije iz Trešnjevca, radio sezonske poslove a bio je sklon i alkoholu.

(Kurir.rs/Informer/ FOTO: Vlada Šporčić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track