ODŽACI ZAVIJENI U CRNO, OVO JE BICIKLISTA (19) KOJI JE NASTRADAO KOD TRSTENIKA: Bio je odličan đak, pomagao je svima! Viktor POGINUO DRUGU PRED OČIMA
Foto: Privatna arhiva

tragedija

ODŽACI ZAVIJENI U CRNO, OVO JE BICIKLISTA (19) KOJI JE NASTRADAO KOD TRSTENIKA: Bio je odličan đak, pomagao je svima! Viktor POGINUO DRUGU PRED OČIMA

Crna Hronika -

Mladić koji je nastradao noćas na državnom putu Kruševac-Kraljevo u ataru sela Odžaci kod Trstenika je Viktor L.(19), sjajan maturant Gimnazije “Vuk Karadžić” u Trsteniku.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o maturantu koji je bio jedan od najboljih učenika trsteničke gimnazije, koji je s uspehom položio prijemni ispit na Filozofskom fakultetu u Kragujevcu.

"Niko ne može da veruje da ga nema, jer osim što je imao sve petice i bio super đak, bio je vrlo vredan, kao i cela porodica, pomagao je roditeljima i u poljoprivredi", pričaju za “Novosti” prijatelji ove vredne porodice iz Odžaka.

foto: Privatna arhiva

Otac mu je radio kao vozač kamiona u Austriji, kao i u JKP "Komstanu", a majka radi u trgovini. Starija sestra je student na Medicinskom fakultetu u Nišu. Svi su redom za primer i u selu danas nema kuće koja nije ožalošćena zbog tragedije.

Do udesa je kako se pretpostavlja, došlo u sredu ujutro oko 1.30 sati kada je vozilo marke "reno megan" kojim je upravljao pedesetogodišnji Beograđanin, udarilo u zadnji točak bicikla kojim je upravljao Viktor L.

Kako se nezvanično saznaje, Viktor je u trenutku kada je prelazio magistralni put bio u društvu svog druga. Međutim, iz sada nerazjašnjenih okolnosti, automobil je udario u njegov točak i bukvalno ga odneo.

"Vozač će biti testiran, a slučaj vodi Javno tužilaštvo u Trsteniku. Vozač “reno megana” se vraćao sa odmora", kaže izvor iz policije.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track