MUNJEVITA AKCIJA ZVEZDARSKE POLICIJE: Uhvaćen serijski provalnik (26) iz Mirijeva, obio više kuća i stanova u ulici Matice srpske
Foto: Google Instant street view

vrzmao se oko tuđih kuća i stanova

MUNJEVITA AKCIJA ZVEZDARSKE POLICIJE: Uhvaćen serijski provalnik (26) iz Mirijeva, obio više kuća i stanova u ulici Matice srpske

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policajci sa Zvezdare jutros su pronašli i uhapsili 26-godišnjeg muškarca I.I., osumnjičenog za seriju provala u kuće i stanove u ulici Matice srpske u Mirijevu.

Naime, tokom noći i jutros u zoru obijeno je više kuća i stanova u beogradskom naselju Mirijevo, najviše u ulici Matice srpske.

Među slučajevima bila su i dva pokušaja obijanja kuće i stana posle kojih je mirijevski provalnik izgubio gasni pištolj, a potom i pao u ruke policije na Zvezdari.

Podsetimo, u ulici Matice srpske u Mirijevu ranom zorom, jutros oko 4 sata, nepoznati muškarac ušao je u letnju kuhinju jedne privatne kuće, motao se unaokolo a kad ga je vlasnik kuće primetio, odmah je pobegao.

Međutim posle nekog vremena vratio se na isto mesto, opet se vrzmao oko kuće i pokušao da podigne roletnu i uđe unutra. Međutim, vlasnik je video da se neko mota, tako da je provalnik pobegao ne uspevši ništa da ukrade.

Nešto kasnije, u istoj mirijevskoj ulici Matice srpske, provalnik je pokušao da obije stan, ali je ubrzo pobegao. Tom prilikom mu je ispao gasni pištolj a pretpostavlja se da je reč o istom provalniku na ove dve adrese.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track