JANOŠA ŠUTIRALI DO SMRTI, PA GA BEZ CIPELA IZBACILI NA ULICU I OSTAVILI DA UMRE: Određen pritvor paru osumnjičenom za ubistvo beskućnika u Kanjiži
Foto: S.U.

pritvor do 30 dana

JANOŠA ŠUTIRALI DO SMRTI, PA GA BEZ CIPELA IZBACILI NA ULICU I OSTAVILI DA UMRE: Određen pritvor paru osumnjičenom za ubistvo beskućnika u Kanjiži

Crna Hronika -

KANJIŽA - Osumnjičenima za ubistvo Janoša Kalmara (57) iz Kanjiže, Imreu L. (42) iz Kanjiže i Oršolji T. (23) iz Kikinde, nakon saslušanja u subotičkom Višem sudu određen je pritvor do 30 dana.

Sud im je odredio pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke, ponavljanja krivičnog dela i teških okolnosti krivičnog dela. Oni se terete da su počinili krivično delo ubistvo u saučesništvu.

Zločin se dogodio u subotu, 6. jula, a, kako saznajemo, prethodila mu je svađa.

"Imre i Oršolja pretukli su Janoša, a potom su ga bez cipela izbacili iz kuće na ulicu gde je i izdahnuo. Njegovo telo je pronašla policija u Ulici Save Tekelije u subotu oko dva sata iza ponoći i pozvali Hitnu pomoć", ispričao je naš izvor upućen u istragu.

Nažalost nesrećnom čoveku nije bilo spasa, a dežurni lekar samo je mogao da konstatuje smrt.

"Imre i Oršolja inače su u ljubavnoj vezi, a policija ih je uhapsila u utorak. Istraga je pokazala da su oni Janoša šutirali nogama u glavu i telo. Obdukcijom je utvrđeno da je pretučeni čovek imao prelom rebara što je izazvalo obilno unutrašnje krvarenje i smrtni ishod", dodaje izvor Kurira.

Janoš Kalmar i par osumnjičen za njegovo ubistvo, kobne večeri, bili su zajedno sa još jednom osobom u oronuloj napuštenoj kući i pili. Tu se, inače, sakupljaju beskućnici i piju. Osoba koja je prisustvovala sukobu sa smrtnim ishodom svedočiće u ovom postupku.

(Kurir.rs/S.U./ FOTO: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track