ISPOVEST VOZAČA AUTOBUSA O STRAVIČNOM UBISTVU U PANČEVU: Nas trojica smo ga držali, Petar se OPIRAO KAO ZVER! Sve vreme je ponavljao ovih 5 JEZIVIH REČI
Foto: Kurir

nesrećnoj ženi nije bilo spasa

ISPOVEST VOZAČA AUTOBUSA O STRAVIČNOM UBISTVU U PANČEVU: Nas trojica smo ga držali, Petar se OPIRAO KAO ZVER! Sve vreme je ponavljao ovih 5 JEZIVIH REČI

Crna Hronika -

Petar Mošić (64), zvani Tamanga, u petak je nasmrt izbo bivšu suprugu Desanku (60) na Autobuskoj stanici, a vozači "ATP Pančevo" svedoče da se Petar borio kao zver.

Šofer Marko M. kaže da se tragedija dogodila kada je završio smenu, te da je odmah istrčao napolje kada je čuo zapomaganje.

foto: Printscreen Kurir TV

"Završio sam smenu i ušao u sobu kod dispečera. Tu su bile i kolege Stevan N. i Nenad U. Posle dva-tri minuta čuli smo kako neko viče: 'Ovaj bode ženu!' Sva trojica smo istrčali i ugledali muškarca kako maše nožem i ubada ženu. Dok smo mi jurili ka njemu, nesrećna žena je vrisnula nekoliko puta, a zatim se stropoštala na ulicu. Ležala je u lokvi krvi", kaže Marko M. i dodaje:

"Bacili smo se na njega i uhvatili ga za ruke. Međutim, iako omalen, taj čovek se opirao kao zver. Verujte, jedva smo ga obuzdali i pritisli na pod. Pa čak i tada, on se nije predavao. Tek kada je policija došla, pomahnitali čovek je odustao od borbe", rekao je vozač.

Iako su trojicavozača prvi priskočili u pomoć nesrećnoj Desanki, nažalost, njoj već nije bilo spasa. Petar joj je nož zabo dva puta u leđa i jednom u vrat, što je bilo fatalno po nju.

"Nožem je besomučno ubadao ženu, a kada smo pomahnitalog čoveka uhvatili za ruke, on se borio nadljudskom snagom. Stalno je ponavljao: "Pustite me da je dokrajčim!" Njegova rešenost da ubije ženu bila je očigledna", ispričao je Marko M.

foto: Printscreen Kurir TV

Podsetimo, Petar Mošić ubio bivšu suprugu Desanku (60) s nekoliko uboda nožem usred bela dana na Autobuskoj stanici u Pančevu. Bračni par je, navodno, bio u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track