ALBANAC IZ MALIŠEVA PAO ZBOG IZNUDE: Pretvarao se da je narodni lekar, pa pacijentkinji tražio 30.000 evra za seanse
Foto: Profimedia

nudio joj duhovno isceljenje

ALBANAC IZ MALIŠEVA PAO ZBOG IZNUDE: Pretvarao se da je narodni lekar, pa pacijentkinji tražio 30.000 evra za seanse

Crna Hronika -

Kosovska policija je uhapsila Albanca iz Mališeva, "narodnog lekara", osumnjičenog da je pored nezakonitog obavljanja medicinske delatnosti, zajedno sa svojom suprugom ucenjivao pacijentkinju pokušavši da od nje iznudi 30.000 evra.

M. Z. (1962), iz Mališeva je obavljajući profesiju "narodnog lekara", od oštećene pacijentkinje prisvojio iznos od 6.000 evra, u periodu od 2016. do danas, kao nagradu za navodno pružanje medicinskih usluga, navodi se u saopštenju kosovske policije, prenosi KoSSev.

On je nudio duhovno isceljenje, rešavanje porodičnih problema i slično. Nakon određenog vremena, kako navode iz kosovske policije, koristeći podatke koje je saznao od oštećene tokom "seansi izlečenja", uz pomoć svoje supruge, počeo je da je ucenjuje i da preti da će joj uništiti porodicu ukoliko mu ne donese iznos od 30.000 evra.

Policija je izvršila pretres prostorija u kojima je osumnjičeni radio, kao i njegovu kuću u Mališevu i oduzeti su dokazi, koji će, kako se navodi u saopštenju, biti iskorišćeni u daljem sudskom postupku.

Prema podacima koje je policija pribavila, osumnjičeni se bavio i veterinarskom delatnošću.

(Kurir.rs/Kossev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track