NAJNOVIJI DETALJI JUTROŠNJE PUCNJAVE NA ZVEZDARI: Evo ko je Ljubica u koju je jutros pucano u Banjskoj! Napadač na skuteru skinuo kacigu pre hica EVO KOGA SU KOMŠIJE VIDELE, A KOGA ONA (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Prva

KOMŠIJE ČULE ŽENU KAKO VRIŠTI I ZAPOMAŽE

NAJNOVIJI DETALJI JUTROŠNJE PUCNJAVE NA ZVEZDARI: Evo ko je Ljubica u koju je jutros pucano u Banjskoj! Napadač na skuteru skinuo kacigu pre hica EVO KOGA SU KOMŠIJE VIDELE, A KOGA ONA (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Banjskoj, mirnoj i jednosmernoj ulici na beogradskoj Zvezdari, jutros je došlo do pucnjave u kojoj je ranjena 40-godišnja Ljubica M, koja živi samo dvadesetak metara odatle.

foto: Kurir/Jelena Rafailović

Kao i svakog jutra, krenula je na posao, a samo nekoliko sekundi kasnije našla se ranjena na zemlji pored svog parkiranog automobila. Napadač na skuteru sasuo joj je nekoliko metaka u noge od kojih su je, kako se zasad zna, pogodila dva ili tri. Ljubica je zadobila prostrelne rane potkolenice i prebačena je u Urgentni. Prvu pomoć pružile su joj komšije od kojih su neke i očevici jutrošnjeg napada.

U razgovoru za Kurir komšije otkrivaju da je Ljubica direktorka novobeogradske filijale jedne jake strane banke, da je razvedena i da je majka jedne ćerke koja je trenutno na letovanju.

1 / 7 Foto: Pritnscreen/Prva

Kako tvrde, ulica u kojoj žive - Banjska jeste mirna i jednosmerna ulica a jutros ih je iznenadilo kada su videli vozača skutera kako ulazi u ulicu ali iz suprotnog smera... Kada se Ljubica primakla kolima, vozač skutera se zaustavio skinuo kacigu i počeo da puca!

Neki od komšija očevidaca tvrde da je reč o nepoznatom krupnijem muškarcu, a drugi koji su se ubrzo našli pored ranjene Ljubice tvrde da su od nje čuli da je videla ženu?! Komšije dodaju i da je Ljubica razvedena ali da je sa bivšim mužem u izuzetno dobrim odnosima jer imaju dete tako da "sumnjaju da bi sve ovo moglo da ima veze sa nekakvim porodičnim sukobima..."

Prvi je Ljubici u pomoć pritekao komšija koji je sa terase čuo vrisak na ulici, video da žena leži, zgrabio peškir i istrčao da joj pomogne...

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja