POLICAJCI RAZORUŽALI žrtvu, a napadač prišao i BRUTALNO GA IZBO nožem: Otkrivena pozadina KRVAVOG OBRAČUNA na beogradskom splavu!
Foto: Shutterstock

RASPLET

POLICAJCI RAZORUŽALI žrtvu, a napadač prišao i BRUTALNO GA IZBO nožem: Otkrivena pozadina KRVAVOG OBRAČUNA na beogradskom splavu!

Crna Hronika -

N. J. (37) i D. B. (29), zaposleni u PS Palilula, osumnjičeni su da su 30. juna učestvovali u prebijanju i ranjavanju Darka M. (30)

Policajci N. J. (37) i D. B. (29), kao i crnogorski državljanin D. V. (26) uhapšeni su juče zbog sumnje da su 30. juna ispred jednog beogradskog splava učestvovali u ranjavanju Darka M. (30).

Kako saznajemo, osumnjičenima se na teret stavlja pokušaj ubistva, dok se policajci terete i za zloupotrebu službenog položaja.

Van dužnosti

- Kobne večeri ovi policajci, koji rade u PS Palilula, nisu bili na dužnosti. Na splavu na Ušću je u jednom trenutku došlo do incidenta, kada je ranjeni Darko M. mlatarao pištoljem i njime pretio nekim ljudima na splavu. Dvojica policajaca su mu tada prišla, pokazali su mu službene legitimacije i razoružali ga - kaže naš izvor i dodaje da se Darko M. tada primirio. - Nakon što su mu policajci oduzeli pištolj, njemu je iza leđa prišao muškarac, koji ga je šest puta nožem ubo u leđa. Istovremeno, policijski službenik D. B. i Crnogorac D. V. počeli su da ga šutiraju u glavu i telo. Tom prilikom su mu slomili nos. Osumnjičeni N. J. uzeo je pištolj Darka M. - kaže izvor Kurira i dodaje da je N. J. pištolj stavio za pojas i otišao sa splava.

Određen im pritvor

- Uhapšeni policijski službenici sačinili su izveštaj o nemilom događaju, koji je bio pun neistina i neslaganja - rekao je izvor i dodao: - Osumnjičeni su saslušani kod tužioca i određen im je pritvor do 30 dana, dok se za jednim nepoznatim muškarcem traga.

Brojke x 6 ubodnih rana zadobio je Darko M. x 3 osobe uhapšene x 30 dana pritvora određeno osumnjičenima

Nedoumica Radili u obezbeđenju?

Proverava se u kom svojstvu su uhapšeni policajci 30. juna, kada se desio obračun, boravili na splavu. - Ispituje se da li su oni bili gosti u lokalu ili su eventualno bili angažovani kao radnici obezbeđenja - kaže izvor.

( Kurir.rs / B.T. / Foto: Shutterstock )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track