NIŠLIJA SE IŽIVLJAVAO NAD SUPRUGOM! Tukao je mobilnim telefonom sve dok se uređaj nije raspao, a ona zatim pokušala samoubistvo!
Foto: Profimedia

stravično

NIŠLIJA SE IŽIVLJAVAO NAD SUPRUGOM! Tukao je mobilnim telefonom sve dok se uređaj nije raspao, a ona zatim pokušala samoubistvo!

Crna Hronika -

Policija u Nišu intenzivno traga za S. M. (30), koji je osumnjičen da je u četvrtak u prepodnevnim satima brutalno pretukao svoju suprugu D. R. (24), posle je čega je nesrećna žena pokušala da se otruje. Nju je, kako saznajemo, u nepomičnom stanju pronašlo njeno četvorogodišnje dete, koje je pozvalo baku, a ona je odmah alarmirala MUP i Hitnu pomoć. Nakon incidenta, S. M. je pobegao, a policija za njim intenzivno traga.

Nasilju je prethodila svađa supružnika, a sve se dogodilo u Mramorskoj ulici u Nišu, u njihovom porodičnom domu.

Suprug je D.R. tukao mobilnim telefonom, sve dok se uređaj nije raspao, a zatim je nastavio da je udara pesnicama.

- Očajna žena, koja je i ranije bila zlostavljana, popila je veću količinu lekova u nameri da se ubije, a tragediju je sprečila njena majka koju je četvorogodišnja unuka pozvala u pomoć - kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Kada je došla, zatekla je ćerku bez svesti i pozvala Hitnu pomoć, pa je žrtva porodičnog nasilja odvezena u niški klinički centar. Pretpostavlja se da je za pokušaj samoubistva iskoristila lekove prepisane njenoj majci, koje je uzela bez njenog znanja.

Nakon pružene medicinske pomoći, D. R. je otpuštena na kućno lečenje, a za njenim suprugom policija je raspisala potragu.

Ovaj jezivi slučaj porodičnog nasilja dogodio se istog dana kada i pokušaj ubistva Slavice Gajzer (45), za koji se sumnjiči njen bivši suprug Jožef (54) iz Kovina. On je nesrećnoj ženi srpom naneo povrede opasne po život, i to naočigled njihovog petogodišnjeg deteta i Slavičinog sina (14) iz prvog braka.

(Kurir.rs/Novosti/J.Ć.J.I/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja