SASLUŠAN TELEFONSKI MANIJAK: Priznao da je zvao žene, a onda objasnio i zašto! Startovao ih i na ulici, pa dobijao šamare i kišobranom u glavu
Foto: Youtube Printscreen

predložen i pritvor

SASLUŠAN TELEFONSKI MANIJAK: Priznao da je zvao žene, a onda objasnio i zašto! Startovao ih i na ulici, pa dobijao šamare i kišobranom u glavu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu saslušan je muškarac R.K. (63) osumnjičen da je polno uznemiravao telefonskim pozivima više od 15 zena od kojih su polovina maloletnice.

On je tokom saslušanja priznao delo koje mu se stavlja na teret, a istovremeno je sačinjen i predlog za pritvor.

Kako nezvanično saznajemo, on ima izvesnih problema zbog kojih ga uzbuđuje razgovor, a namera mu navodno nije bila da ikog uplaši. Kad bi mu se javio mlađi glas, on bi tražio mamu. Uznemiravao je telefonom, ali i lično na ulici pa mu se dešavalo da od žena dobije šamar a ponekad i kišobranom u glavu.

Podsetimo, policija ga je juče uhapsila i saopštila da se sumnja da je s različitih brojeva telefona pozivao oštećene i izgovarao reči neprikladne sadržine, ali i pretio da će napasti na život i telo. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija je zamolila građane kojima su upućeni ovi i slični pozivi, da se jave na broj telefona 011/279-7517 ili 064/8927-844.

(Kurir.rs/J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track