NOVI DETALJI UŽASA U ZRENJANINU: Mladić i rukama i nogama tukao nemoćnog starca, sve dok se ovaj nije srušio na zemlju
Foto: Zorana Jevtić

OSUMNJIČENOM ODREĐENO ZADRŽAVANJE

NOVI DETALJI UŽASA U ZRENJANINU: Mladić i rukama i nogama tukao nemoćnog starca, sve dok se ovaj nije srušio na zemlju

Crna Hronika -

Zrenjanin - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su J.K. (29) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Stravično ubistvo starije osobe (86) se dogodilo u selu Belo blato kod Zrenjanina, a kako Kurir saznaje iz izvora bliskih policiji, sumnja se da je dvedesetdevetogodišnji J.K. 15. jula ove godine, u večernjim časovima, došao do kuće u selu Belo blato, kod osamdesetšestogodišnjeg muškarca, a zatim je usledila svađa. Nakon verbalnog sukoba, J.K. je fizički napao nemoćnog čoveka i usmrtio ga.

Usled zadobijenih povreda nesrećni 86-godišnji čovek je preminuo. Kako nezvanično saznajemo, još uvek nije poznato da li je čovek usmrćen predmetom ili je preminuo od batina, a za sada nema saznanja ni da je preminuli u srodstvu sa osumnjičenim.

"Kako se pretpostavlja, osumnjičeni je tukao nemoćnog čoveka i rukama i nogama, dok se nije srušio od udaraca na zemlju", kaže izvor Kurira.

Osumnjičenom J.K. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati. On je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a još je u toku saslušanje oko dokaza za motiv ubistva i načina na koji usmrćen stariji čovek.

(Kurir.rs/N.H./Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track