PAŽLJIVI LOPOV U ŽABLJU DANIMA KRAO OD KOMŠIJE: Ušunja se u kuću, uzme novac, sve ostavi u besprekornom stanju i pobegne! Nećete verovati ko ga je provalio!
Foto: Sladjana Stojanović

neverovatno

PAŽLJIVI LOPOV U ŽABLJU DANIMA KRAO OD KOMŠIJE: Ušunja se u kuću, uzme novac, sve ostavi u besprekornom stanju i pobegne! Nećete verovati ko ga je provalio!

Crna Hronika -

ŽABALJ - Vojislava B. (19) iz Srpskog Krstura, uhapsila je žabaljska policija zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela teških krađa. Njegovim hapšenjem stavljena je tačka na fantomsko nestajanje velikih količina novca, što je dovelo do sumnjičavosti svih prema svima u jednoj vrednoj porodici.

Kako Kurir saznaje, u noći između nedelje i ponedeljka, Vojislav je provalio u porodičnu kuću, u Žablju, na taj način što je demontirao komarnik i u sobi gde je vlasnik spavao, iz prsluka iz bunta novčanica uzeo 4.000 dinara!

Međutim, u momentu, kada je montirao komarnik na svoje mesto, nameravajući da pobegne sa lica mesta, uočio ga je unuk oštećenog, koji ga je, sa ostalim ukućanima "uhapsio" i zadržao do dolaska policije.

Kriminalističkom obradom, utvrđeno je da je, u proteklih mesec dana, Vojislav, po istom receptu, pod okriljem noći, dok je gazda spavao, uzimao deo para, iz bunta novčanica, a onda bežao iz kuće, ostavljajući sve stvari, pa i komarnik, u besprekornom stanju. Tragova provale, ušunjavanja i premetačine, jednostavno nije bilo! Ali, nije bilo ni novca. Ukupan plen iznosi čak 8.000 evra!

Kako se može čuti od komšija, u ulici Stevana Sremca, u Žablju, Vojislav je svojevremeno radio na stočarskom domaćinstvu , kod gazde, kojeg je ojadio. Provalnik, kome je, na kraju, preselo ušunjavanje, biće sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo, u Novom Sadu.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track