vatrogasci izvlačili tela iz smrskanih automobila

PRVE FOTOGRAFIJE I SNIMCI S MESTA STRAŠNE NESREĆE KOD KAĆA: Poginule 3 žene, mladić (27) jedini preživeo, ali TEŠKO POVREĐEN! (KURIR TV)

Crna Hronika -

Tri žene su poginule, a jedan mladić star 27 godina je teško povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas nešto posle 12 časova na Zrenjaninskom putu kod Kaća nadomak Novog Sada.

Identitet nastradalih žena još nije poznat, a povređeni muškarac zadobio je teške telesne povrede i prevezen je na reanimaciju u Klinički centar Vojvodine.

1 / 11 Foto: S.S.

"Mladić A. N. (27) primljen je u Urgentni centar s teškim politraumatskim povredama. Posle kompletne dijagnostike i u ukazane medicinske pomoći, pacijent je smešten na Odeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja. Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan pod stalnim nadzorom lekara", rečeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kada je automobil novosadskih registracija “opel”, kojim je upravljala jedna od nastradalih žena, preticao drugi automobil i direkno naletela na automobil “alfa romeo”, takođe novosadskih tablica u kome su nastradale dve ženske osobe i povređen vozač.

Uviđaj je u toku.

(Kurir.rs/ S. S. /FOTO: S. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track