OVO JE RAJA KAZIMIROVIĆ GAZDA KUĆE U KOJOJ JE UBIJENO ČETVORO! Profesionalac svakome izbliza upucao metak u čelo! MEŠTANI U STRAHU OD NOVOG MASAKRA
Foto: Suzana Božinović

ČETVOROSTRUKO UBISTVO

OVO JE RAJA KAZIMIROVIĆ GAZDA KUĆE U KOJOJ JE UBIJENO ČETVORO! Profesionalac svakome izbliza upucao metak u čelo! MEŠTANI U STRAHU OD NOVOG MASAKRA

Crna Hronika -

Selo Jabukovac obavijeno je velom tajne otkako su u petak na imanju porodice Kazimirović u izdvojenom zaseoku Vratna pronađeni ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

foto: Zorana Jevtić

Već četiri dana se svi meštani pitaju ko je i zbog čega pobio njihove komšije. Policija je dva dana vršila uviđaj na salašu. Svaki pedalj imanja su pregledali. Prikupljeni materijal poslat je u Beograd na analizu.

Hici direktno u glavu

- Zasad na osnovu svih prikupljenih materijalnih dokaza sa mesta zločina, položaja tela ubijenih i načina na koji su ubijeni jedino možemo da pretpostavimo da iza svega stoji profesionalac, tj. da je porodicu likvidirao plaćeni ubica, koji je za to dobio novac - kaže izvor Kurira iz istrage.

foto: Kurir

On dodaje da istražitelji u ovom trenutku nemaju osumnjičenog, ali da postoje izvesne indicije koje ukazuju na to da je ovo četvorostruko ubistvo naručeno.

Bili imućni, a skromno se ponašali

Meštani Jabukovca ubeđeni su da su Kazimirovići ubijeni zbog novca. Kako kažu, iako su se skromno držali, bili su imućni, a priča se da je Raja iskopao nekakav ćup pun zlata.

foto: Zorana Jevtić

- Ko će ga više znati šta je u pitanju. Ja sam lično čuo da je Raja našao ćup dukata odavno, da je kupio sef, stavio dukate unutra, a sef negde sakrio ili ga zakopao u zemlju - kaže meštanin.

Međutim, istražiteljima je jako čudno to što u kući nije izvršena premetačina.

- U kući je sve netaknuto. Kao da ubica nije ni ulazio unutra. Definitivno nije u pitanju trenutno koristoljublje - kaže izvor iz istrage.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track