NESREĆA KOD BOGATIĆA: Pokosio troje dece i pobegao
Foto: Kurir

JEZIVO

NESREĆA KOD BOGATIĆA: Pokosio troje dece i pobegao

Crna Hronika -

Jedan tinejdžer zadržan u bolnici, a policija uhapsila bahatog vozača

Troje tinejdžera starosti 15, 16 i 18 godina povređeno je preksinoć oko 22 sata u Salašu Crnobarskom kod Bogatića, kada je na njih „golfom“ naleteo R. K. (60), koji je potom pobegao sa mesta nesreće.

Nakon policijske potrage bahati vozač je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava.

Dve devojčice su posle lekarske intervencije puštene kući, dok je dečak zadržan na Odeljenju ortopedije.

Dve sestre stare 15 i 18 godina, A. B. i S. B. iz Višnjićeva, bile su kod babe i dede po majci u ovom selu. Tog dana sa drugarima i familijom išle su da rade za dnevnicu i zarade novac za školu, a uveče su, kako priča baka Petra Nedeljković, svi zajedno izašli da se prošetaju šorom.

foto: Kurir

- Unuka me je pozvala u 12 sati noću na telefon. Čula sam samo kako plače i kaže da su u bolnici. Jednoj je povređen prst i ima još neke tegobe. Ja od šoka nisam ni zapamtila. Roditelji su došli po njih i odveli ih kući. Eto, došle su ovde da idu u dnevnicu i zarade novac, i eto šta se desi - priča vidno potresena baka.

Komšije i dalje u neverici prepričavaju jeziv prizor nakon udesa.

- Čula sam kako je nešto lupilo. Onda je neko počeo da vrišti i jauče. Nisam smela ni da gledam. Taj vozač je toliko jurio da je to nezamislivo - priča Ljubica Todić.

Sve se dogodilo na glavnoj saobraćajnici koja prolazi kroz selo, i to na deonici koja je osvetljena.

- On je jurišao iza njih, nije ni kočio, i udario ih je. Devojčice su ostale tu gde ih je udario i njih je komšija odmah odvezao kod lekara, a dečko je ležao nekoliko metara dalje. Kad sam došao, on je vikao, zapomagao, glava mu je bila krvava. Izgleda da su mi leđa i noge bili isečeni - ispričao je Goran Đukanović.

Povređeni su prebačeni u šabačku bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć. Kako saznajemo, devojčice su otpuštene na kućno lečenje, dok je dečak zadržan na Odeljenju ortopedije.

Karambol na putu

POVREĐENI U LANČANOM SUDARU

U sudaru kamiona, automobila i traktora na putu Šabac-Loznica trojica muškaraca teško su povređena. Oni su odmah prebačeni u šabački urgentni centar sa teškim povredama i nalaze se van životne opasnosti. Sudar u kom su učestvovali automobil, cirkular na traktoru i kamion dogodio se u mestu Slepčević. Kako saznajemo, automobil je najpre udario u cirkular koji se kretao saobraćajnicom, a na njega je naleteo kamion.

foto: Kurir

Kurir.rs / A. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track