STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U ŠAPCU: Ubio ROĐENOG BRATA pa telo na kolicima gurao do već iskopane rupe
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

mogući motiv narušeni porodični odnosi

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U ŠAPCU: Ubio ROĐENOG BRATA pa telo na kolicima gurao do već iskopane rupe

Crna Hronika -

B.G. (20) iz Šapca uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog brata (24).

Ubistvo u porodici uglednog šabačkog profesora i slikara P. G. otkriveno je jutros oko tri sata u kući gde je živeo sa tri sina.

- Policijska patrola je jutros oko 3 sata primetila mladića kako gura ručna kolica i kreće se u pravcu Vodovoda. Zaustavili su se i imali su šta da vide, u kolicima je bilo telo mladića - otkriva izvor iz istrage i otkriva da je, po svemu sudeći, ubistvo planirano ranije.

Navodno je B.G. već bio iskopao rupu u blizini Vodovoda, koji se nalazi u produžetku Ulice oslobođenja, u kojoj je živeo. Po tome, nakon što je ubio rođenog brata, krenuo je da se na kolicima otarasi leša.

B.G. (20), koji je zatečen kako gura kolica sa telom je priveden i osumnjičen za ubistvo starijeg brata (24). Iz izvora bliskih istrazi navodi se da je mogući motiv ubistva narušeni porodični odnosi između braće.

Podsetimo, sumnja se da je on u porodičnoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom dvadesetčetvorogodišnjem bratu, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

On je osumnjičen za ubistvo i biće mu određeno zadržavanje do 48 časova. Uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Kurir.rs/Telegraf/ FOTO: Nebojša Mandić, Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track