Najnovije vesti

BEOGRAĐANIN BRUTALNO LIKVIDIRAN U ŠVEDSKOJ: Saša Todorović upucan u glavu pred ženom i detetom!
Foto: Printscreen Aftonbladet TV

srpski bos ubijen u stokholmu

BEOGRAĐANIN BRUTALNO LIKVIDIRAN U ŠVEDSKOJ: Saša Todorović upucan u glavu pred ženom i detetom!

Crna Hronika

U Švedskoj ubijen Beograđanin Saša Todorović (55) zvani Trta, višestruko osuđivani kriminalac. Todorović je likvidiran u ponedeljak uveče u Stokholmu ispred jednog butika.

Kako javljaju švedski mediji Todorović je upucan u glavu i to pred ženom i detetom. Ubice su ga sačekale kada je iz prodavnic ekrenuo ka kući i zapucali. Todorović je na licu mesta ostao mrtav.

 

Policija je privela trojicu osumnjičenih za Todorovićevu likvidaciju. Dvojica su starosti oko 20 godina, a treći ima oko trideset godina i od ranije je poznat policiji. On je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pljačke i trgovine drogom.

 

I žrtva je dobro poznata švedskoj policiji pišu tamošnji mediji. Todorović je u Švedskoj odgovarao za desetak krivičnih dela. On se našao iza rešetaka 2015. godine zbog posedovanja revolvera, a prilikom pretresa stana pronađeno je još oružja. Osuđen je zbog kršenja zakona o oružju i zbog droge.

foto: printscreen

Njegovo ime se povezivalo prethodnih godina kao ključno u nekoliko opsežnih istraga o švercu droge. Protiv njega je bila podnesena prijava dok je bio u bekstvu 2002. a nakon što je nađen amfetamin  u vrednosti 65 milona švedskih kruna.

 

Todorovićevi saučesnici su osuđeni na 10 godina zatvora, a protiv njega je obustavljen postupak 2012. godine. Poslednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća zajedno sa jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj. Švedska štampa piše da likvidacija Todorovića ima veze sa zločinima, pljačkama i ubistvima većeg broja zločinaca.

 

Kurir.rs/zaramis.se

Foto Printscreen Aftonbladet TV

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...