PREKRŠAJNA PRIJAVA PROTIV TROJICE MUŠKARACA NA BEER FESTU: Mladići se zadovoljavali nasred parka kod Ušća! Evo šta piše u opisu prekršaja (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

ORGIJALI PRED PUBLIKOM

PREKRŠAJNA PRIJAVA PROTIV TROJICE MUŠKARACA NA BEER FESTU: Mladići se zadovoljavali nasred parka kod Ušća! Evo šta piše u opisu prekršaja (FOTO)

Crna Hronika -

Policija je podnela prekršajne prijave protiv trojice muškaraca P. S., M. I. i N. T. zbog sumnje da su se tokom trajanja Beogradskog festivala piva na Ušću u Beogradu oralno zadovoljavala naočigled brojnih posetilaca ovog događaja!

Dana 18. avgusta u 4 časova u parku, u neposrednoj blizini Bulevara Nikole Tesle na Beogradskom festivalu piva, pored staze u parku, kroz koju prolaze posetioci festivala došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane trojice muškaraca koji su upražnjavali oralni seks, stoji u prekršajnoj prijavi MUP-a.

U opisu dalje stoji da je S.P. klečao okrenut ka festivalu i u svojoj desnoj ruci pridržavo polni organ I.M, a zatim isti stavio u usta, dok je u levoj ruci držao polni organ T.N, a sve to na očigled mnogobrojnih posetilaca festivala, koji su u tom trenutku prolazili, kao i na očigled patrole policije.

Pri navedenoj radnji I.M. i T.N. su pantalone bile spuštene do kolena. S obzirom na navedeno i da su isti narušavali javni red i mir, podneta je prekršajna prijava.

foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track