OGLASILI SE RODITELJI POVREĐENE MANEKENKE: Simona je dobro, nije nepokretna
Foto: Damir Dervišagić

NESREĆA

OGLASILI SE RODITELJI POVREĐENE MANEKENKE: Simona je dobro, nije nepokretna

Crna Hronika -

Manekenka slomila karlicu na nekoliko mesta kada je vozeći se na zip-lajnu velikom brzinom udarila u drvo

Roditelji manekenke Simone Andrejić, koja je, kako su preneli američki mediji, teško povređena tokom vožnje zip-lajnom u vili milijardera Čin Čua, tvrde da povrede njihove ćerke nisu tako teške.

Podsetimo, mediji su izvestili da je manekenka slomila karlicu na nekoliko mesta kada je vozeći se na zip-lajnu velikom brzinom udarila u drvo. Navodno, ona je dva sata visila sa žičare do dolaska Hitne pomoći, a posle toga je završila u invalidskim kolicima i odlučila da tuži milijardera.

Međutim, roditelji Andrejićeve izjavili su da ona nije u kolicima.

- Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja. Molim vas da me shvatite, zahvalna sam vam na brizi - poručila je medijima Lepa Andrejić, majka povređene.

Simonin otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, kazao je za medije da su u etar puštene neistinite priče.

- Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što vam trenutno mogu reći - bio je kratak Marko Andrejić.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track