CELO SELO U ČUDU NAKON HAPŠENJA U JABUKOVCU: Davor je najbolji automehaničar u okolini, svi su išli kod njega! Komšije otkrile JEZIVI detalj iz njegovog života od pre 13 godina
Foto: Zorana Jevtić, Printscreeen Facebook, Privatna Arhiva

"NAPRAVIO ČUDO U SELU"

CELO SELO U ČUDU NAKON HAPŠENJA U JABUKOVCU: Davor je najbolji automehaničar u okolini, svi su išli kod njega! Komšije otkrile JEZIVI detalj iz njegovog života od pre 13 godina

Crna Hronika -

Na vest da je uhapšen Davor P. iz Jabukovca zbog četvorostrukog ubistva, meštani tog i okolnih sela, jednostavno su se našli u čudu.

- Ja sam prekjuče kod njega oterao kola i odmah je zavario kvar! Odlično je radio, bio sa svima ljubazan! Dolazili su i meštani okolnih sela, dolazili su čak i Negotinci. Imao je zanat u rukama – kaže nam Vlada P. Iz Jabukovca.

Po priči meštana, Davor je vodio povučen život, družio se samo sa nekoliko drugova.

-Sa njima je uveče izlazio u centar na piće. Nikada nije pio alkohol niti je pušio. Živi sa babom, dedom i ocem u kući koja je nekoliko metara udaljena od policijske stanice u Jabukovcu. Nikad nismo čuli da je imao devojku – kaže nam Javorka B. Iz okoline Jabukovca.

foto: Printscreen/Instagram

OTEO ČOVEKA ZBOG AUTOMOBILA

Meštani kažu i da je bio povučen mladić, da se "smirio". Jedan mladić iz Jabukovca je ispričao da je Davor negde 2005-2006. godine napravio "čudo" u selu.

- Jedan mladić, gastarbajter, došao je besnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uleteo na mesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke devojke da je "impresionira kakav auto vozi". Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru – ispričao nam je meštanin koji ne želi da mu se pominje ime.

(Kurir.rs/S. Božinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja