Najnovije vesti

PRIJATELJ BRATOUBICE IZ ŠAPCA ZA KURIR: Bogdan je žrtva svog brata Ignjata
Odrasli zajedno... Vuk A. i osumnjaičeni ubica Bogdan Gajić, Foto: Privatna Arhiva

SVEDOK

PRIJATELJ BRATOUBICE IZ ŠAPCA ZA KURIR: Bogdan je žrtva svog brata Ignjata

Crna Hronika

Užasno - Školski drug mladića (20) osumnjičenog za ubistvo starijeg brata tvrdi da su zločinu prethodile godine nasilja i zlostavljanja, koje je porodica zataškavala zbog svog ugleda

Obrenovčanin Vuk A., školski drug Bogdana Gajića (20), koji je osumnjičen da je do smrti pretukao svog starijeg brata Ignjata (24) u porodičnom domu u Šapcu, tvrdi da je uhapšeni mladić godinama trpeo nasilje od žrtve.

 

Podsetimo, zločin koji je šokirao Srbiju dogodio se u prošli utorak, kada je Bogdan ubio brata udarcima bokserom i nožem, a potom telo stavio u kolica, umotao najlonom i čaršavom i pošao, kako se sumnja, da ga zakopa u obližnjoj šumi. Na ulici ga je slučajno srela policijska patrola, koja je otkrila leš i privela mladića.

 

Žrtva... Ignjat Gajić
Žrtva... Ignjat Gajićfoto: Privatna Arhiva

- Bogdan i ja smo zajedno išli u srednju umetničku školu i iz njegove priče sam znao da ima probleme u kući sa starijim bratom. Ignjat je čak u nekom trenutku otišao u Austriju da radi, ali se povremeno vraćao ovde. Maltretirao ih je sve u kući, a Bogdan to nije mogao da trpi, mislim da mu je prekipelo i da je ovo uradio kako bi zaštitio ukućane od brata - tvrdi naš sagovornik i nastavlja:
- Neretko se dešavalo i da u školu dođe sa ogrebotinama, modricama i ušiven, a znam da je u Hitnoj pomoći pričao da je pao sa stepenica ili bicikla, da ne bi dolazila policija kod njih u kuću. Roditelji nisu želeli da se o tome priča, jer je, ipak, reč o uglednoj porodici - kazao je Vuk A.

 

Kako navodi, Bogdan je po upisu na fakultet otišao u Beograd.
- Vratio se kući na leto kako bi učio za ispite. Bio je povučen, nije se u životu potukao niti posvađao s nekim, nije bio problematičan - dodao je naš

sagovornik.

Zbog nasilja

POSTOJE PRIJAVE PROTIV ŽRTVE?

 

Ubijeni Ignjat Gajić je, prema saznanjima Kurira, ipak poznat šabačkim istražnim organima zbog nasilničkog i problematičnog ponašanja.
- Protiv njega su ranije podnošene krivične prijave za nasilje u porodici - kazao je za Kurir dobro obavešteni izvor.

Kurir.rs/J. I. Foto: privatna arhiva

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...