KARIĆEV ZET RANJEN U KAFANI: Saša Radenović vređao dvojicu mladića i psovao im majku! Oni izašli iz restorana pa ga UPUCALI NA PARKINGU!
Žrtva sa ženom... Jefimija i Saša Radenović, Foto: Foto: Facebook Printscreen

KRVAVA PUCNJAVA U BEOGRADU

KARIĆEV ZET RANJEN U KAFANI: Saša Radenović vređao dvojicu mladića i psovao im majku! Oni izašli iz restorana pa ga UPUCALI NA PARKINGU!

Crna Hronika -

Saša Radenović (42), suprug Jefimije Karić i zet biznismena Zorana Karića, pogođen je hicem iz pištolja u stomak nakon banalne svađe u lokalu

Saša Radenović (42), zet porodice Karić, ranjen je u pucnjavi koja se u noći između nedelje i ponedeljka dogodila na parkingu jednog restorana u naselju Boleč u Beogradu.

Radenović, inače suprug Jefimije Karić, ćerke biznismena Zorana Karića i bratanice Bogoljuba Karića, pogođen je jednim hicem iz pištolja u stomak, a napadač je u bekstvu. Kako nezvanično saznajemo, sve se desilo oko dva sata iza ponoći, a povod je navodno bila svađa dvojice muškaraca.

Tast otišao pre incidenta

- Saša je u nedelju uveče sedeo u restoranu sa svojim tastom Zoranom, suprugom Jefimijom i taštom. Sa njima su bila i dva vozača. Tokom večeri svi su se ponašali pristojno, večerali i razgovarali. U neko doba Saša je ostao sam za stolom jer je njegova porodica otišla - kaže naš izvor i nastavlja:

Saša i Jefimija Radenović
Saša i Jefimija Radenovićfoto: Facebook Printscreen

- Bilo je kasno i već su svi gosti napustili restoran. Osim Saše, u restoranu su bila još dvojica mladića, sedela su za susednim stolom. Ti momci sa Sašom nisu imali komunikaciju. Takođe, u to vreme ni vlasnik nije bio tu, izašao je nakratko, a ti momci su sami uzimali piće iz šanka. Tada je Saša počeo da se raspravlja sa njima. Izvređao ih je, psovao im majku. Mladiće je to iznerviralo, ustali su i otišli iz restorana. Ubrzo je iz restorana krenuo i Saša.

Prema rečima našeg sagovornika, Radenović i napadač susreli su se na parkingu.

- Napadač je u rukama imao oružje, pištolj koji je uzeo iz svog automobila. Metak je pogodio Radenovića u stomak, a momak koji je pucao seo je u automobil i otišao. Komšije koje su čule pucnjavu pozvale su Hitnu pomoć i policiju - kaže izvor i dodaje da je Karićev zet smešten na odeljenje hirurgije u Urgentnom centru, gde se oporavlja od povreda.

Policija je obavila uviđaj na mestu pucnjave i uzela snimke sa svih bezbednosnih kamera iz restorana i okolnih objekata. Potraga za osumnjičenim je u toku.

Nema dosije

Iz restorana su juče rekli "da se pucnjava dogodila ispred lokala, dva sata

posle ponoći".

- Tu je bio samo noćni čuvar koji pazi na restoran - rekao je menadžer restorana i dodao da on u trenutku pucnjave nije bio tu.

Saša Radenović nije poznat policiji, dok je njegov tast bio privođen 2005. zbog pucnjave u kafiću u Beogradu. Niko iz porodice Karić juče nije odgovarao na pozive i poruke Kurira.

Incident u kafiću PRETUČEN SIMON

Simon de Karić, sin Dragomira Karića, Zoranovog brata, pretučen je u julu u kafiću na Crvenom krstu. Međutim, okolnosti pod kojima je pretučen ostale su nejasne pošto je Simon menjao iskaz. Kariću, inače filmskom producentu, povrede su tada sanirane u Urgentnom centru u Beogradu i on je istog dana bio pušten na kućno lečenje.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track