seo na optuženičku klupu

KURIR EKSKLUZIVNO! ZAVRŠENO PRIPREMNO ROČIŠTE: Zorana Marjanović se iz suda vratio kući! Suđenje za ubistvo Jelene zakazano za 5. NOVEMBAR! (KURIR TV)

Crna Hronika -

Zoran Marjanović se posle pripremnog ročišta, na kojem se izjasnio - da nije kriv za ubistvo supruge Jelene, vratio pravo kući. Sledeći put će se pojaviti pred sudom 5. novembra.

1 / 9 Foto: Kurir

Zoran Marjanović, optužen da je pre tri i po godine svirepo ubio suprugu - pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović na nasipu Crvenka u Borči, danas je tačno u podne seo na optuženičku klupu.

1 / 20 Foto: Zorana Jevtić

Nešto pre 12 časova, u pratnji čak četvorice advokata ušao je u sud u Katanićevoj odeven u svetloplavu košulju i tamne pantalone.

Podsetimo, Tužilaštvo i odbrana danas pred Višim sudom u Katanićevoj ulaze u borbu oko ključnih dokaza.

Naime, posle brojnih preokreta, mučnih i bizarnih detalja ubistva koje je prethodnih godina okupiralo srpsku javnost, udovac Zoran Marjanović, jedini je koji će danas pred Višim sudom u Beogradu sesti na optuženičku klupu.

foto: Zorana Jevtić

On se sumnjiči da je 2. aprila 2016. neutvrđenim predmetom u kanalu Crvenka kod Borče ubio Jelenu Marjanović.

On će morati da odgovori na mnoga pitanja o nestanku i smrti supruge.

foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Teška borba između odbrane i tužilaštva u sudnici će se, kako kažu upućeni, pre svega voditi oko toga da li je njihova tada petogodišnja ćerka Jana ostala sama na nasipu dok joj je u blizini otac ubijao majku, kako to tužilaštvo tvrdi, ali i otkud Jelenina krv u "mercedesu" koji su tada vozili Marjanovići.

Borba će se voditi i oko toga otkud blato iz kanala na Zoranovoj odeći, ukoliko zaista nije prilazio mestu na kom je Jelenino telo nađeno.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track