Najnovije vesti

5 PUŠAKA, 12 PIŠTOLJA, 3 KARABINA I 258 METAKA: Pogledajte arsenal zbog kog su pala TROJICA KRAGUJEVČANA (FOTO)
Foto: MUP Srbije

mup u akciji

5 PUŠAKA, 12 PIŠTOLJA, 3 KARABINA I 258 METAKA: Pogledajte arsenal zbog kog su pala TROJICA KRAGUJEVČANA (FOTO)

Crna Hronika

KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u odvojenim akcijama, zaplenili su pet automatskih pušaka, 12 pištolјa, tri karabina, repliku poluautomatske puške i 258 metaka i uhapsili tri osobe, a protiv dve podneli krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

foto: MUP Srbije

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija Ž. B. (1964) iz Kragujevca zaplenila pet automatskih pušaka, osam pištolјa, tri karabina, repliku poluautomatske puške, 247 komada municije različitog kalibra i delove za oružje.

 

foto: MUP Srbije

U stanu u kom boravi A. A. (1976) iz Kragujevca, pronađen je pištolј „bereta“ i pet metaka u okviru, dok je u stanu Z. Đ. (1981) iz Lapova pronađen pištolј „zastava“, sedam metaka u okviru, kao i oko 10 grama marihuane i digitalna vagica, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

foto: MUP Srbije

Policija je, po nalogu nadležnih tužilaštava, podnela krivičnu prijavu

protiv šezdesettrogodišnjeg muškarca iz Aranđelovca kod kog je pronašla dva pištolјa, kao i protiv sedamdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Kragujevca kod kog su nađeni patroni za lovačku pušku.

 

Osumnjičenima A. A., Ž. B. i Z. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...