STRAVIČNO UBISTVO POTRESLO HORGOŠ: Pretukao prijatelja nasmrt pa danima obilazio leš
Foto: Shutterstock

brutalno

STRAVIČNO UBISTVO POTRESLO HORGOŠ: Pretukao prijatelja nasmrt pa danima obilazio leš

Crna Hronika -

Jezivo: Petar Nikolić (54) uhapšen je zbog sumnje da je selotejpom vezao ruke i noge Otu Černjaku (54) i usmrtio ga udarcima bejzbol palicom

Petar Nikolić (54) uhapšen je zbog sumnje da je brutalno ubio svog prijatelja Ota Černjaka (54) iz Horgoša, u žrtvinoj kući u tom gradu.

Sumnja se da se zločin dogodio još 11. septembra, a mrtvog Černjaka policija je pronašla tri dana kasnije, u noći između petka i subote.

Nađen posle tri dana

- Nismo viđali komšiju tri dana, pa smo se zabrinuli. Pozvali smo policiju, a oni su u kući zatekli scenu iz horor filma. On je bio vezan za stolicu i sav modar, isprebijan. I glava mu je bila razbijena. Ruke i noge su mu bile vezane selotejpom - kaže komšija i dodaje da su se žrtva i ubica poznavali. - Taj Nikolić odnedavno boravi u Horgošu, kažu da se doselio iz Bosne, a da je valjda živeo i u Beočinu. Radio je nešto sa Černjakom, tako da su se znali. Sumnja se da su se kobne večeri posvađali i da je Nikolić pobesneo. Prvo je vezao nesrećnog čoveka, a onda ga maltretirao. Udarao ga je i bejzbol palicom. Tukao ga je do smrti.

Mesto ubistva... Kuća u Horgošu
Mesto ubistva... Kuća u Horgošufoto: Kurir

Policija je po pronalasku tela ubijenog muškarca pokrenula potragu za ubicom i on je brzo uhapšen. - Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici - kaže izvor.

Poznat policiji

Komšije kažu da su u poslednje vreme, nakon ubistva, viđali Nikolića kako ulazi i izlazi iz žrtvine kuće. - Videli smo da se muva tu po ulici i oko Černjakove kuće. Nije nam bilo čudno jer je Nikolić boravio kod njega. Zgrozili smo se kada smo saznali da je Oto ubijen i kada smo shvatili da je on zapravo obilazio leš. Možda je razmišljao kako da ga se otarasi i tako prikrije zločin - ispričale su komšije.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni Nikolić je odranije poznat policiji zbog sitnijeg kriminala.

Kurir.rs/N. H. - S. U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track