TEŠKO RANJAVANJЕ U NOVOM SADU: Natin zet izašao iz bolnice
Damir i Nataša Bekvalac, Foto: Facebook, Sonja Spasić

OPORAVAK

TEŠKO RANJAVANJЕ U NOVOM SADU: Natin zet izašao iz bolnice

Crna Hronika -

Mihajlović, koji je inače oženjen Jelenom Mrkić, sestrom od tetke novosadske barbike, u petak je izboden nožem u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića

MMA borac i zet pevačice Nataše Bekvalac, Damir Dado Mihajlović (37), iz Novog Sada, koji je prekjuče ranjen u Novom Sadu, juče je izašao iz bolnice i, kako saznajemo, lečenje će nastaviti kod kuće.

Podsetimo, Mihajlović, koji je inače oženjen Jelenom Mrkić, sestrom od tetke novosadske barbike, u petak je izboden nožem u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića. Posle ranjavanja on je prevezen u KC Vojvodina, gde je proveo noć.

- Pacijent je posle sprovedene dijagnostike, hirurškog lečenja i opservacije tokom petka i protekle noći u Urgentnom centru KCV otpušten na dalje kućno lečenje. Dobrog je opšteg stanja - kaže Siniša Knežević, PR KC Vojvodina.

Podsetimo, ranjeni Mihajlović jedan od prvih srpskih MMA boraca priznatih i na međunarodnom nivou. On je pre nekoliko dana dobio bebu.

- Izboden je nožem dok je sedeo sa prijateljem. Prvo je došlo do verbalne rasprave između njega i gostiju, da bi nakon toga nepoznata osoba napala Dadu i nanela mu teške povrede. Policija i dalje radi na rasvetljavanju ovog događaja - kaže izvor.

Kurir.rs/S. S. Foto: Facebook,Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track