OVO JE UBICA IZ KRUŠEVCA: Miša Jovanović ubio ženu, ranio šuraka, pa posle filmske potere presudio sebi (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

DVAPUT PUCAO SEBI U GLAVU

OVO JE UBICA IZ KRUŠEVCA: Miša Jovanović ubio ženu, ranio šuraka, pa posle filmske potere presudio sebi (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

Miša Jovanović (57) iz Lazarevca preminuo je nakon što je sebi pucao u glavu, a prethodno je ubio bivšu suprugu Gordanu Jovanović (47), dok je njenog rođenog brata Gorana Radosavljevića (42) iz Raške teško ranio.

Jovanović je krvavi pir započeo u Kruševcu, u kafani "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici, gde je sedeo za stolom sa Gordanom i Goranom. Oni su mirno popili kafu, a potom je Jovanović izvukao pištolj i pucao u njih. Posle filmske potere izvršio je samoubistvo.

Bežeći od policije auto-putem u kontrasmeru, isprevrtao se automobilom.

Završio je stotinak kilometara dalje, u selu Brđani kod Gornjeg Milanovca, gde je posle policijske potere dva puta pucao sebi u glavu.

Ništa, svedoče očevici, nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija.

Kako saznajemo, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

- Majka ga je napustila pre dva meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - rekla su Gordanina i Mišina deca.

foto: Ž.M.

Vlasnik kafane u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Miša J. rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi pre nego što će pucati u nju.

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe - navodno je izgovorio, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugi ispaljen direktno u glavu nesrećne žene. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Jovanović je šuraka metkom pogodio u oko, pa je odmah iz kruševačke bolnice prebačen u niški Klinički centar gde su mu nakon intenzivne reanimacije povraćeni vitalni parametri. On je i dalje je životno ugrožen.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja