EKSKLUZIVNO! NOVI SNIMAK BRUTALNE TUČE ISPRED KAFIĆA U NOVOM SADU: Zet Nataše Bekvalac sedeo sa prijateljem, a onda su ga OPKOLILA TROJICA! Sekund kasnije krenula je MAKLJAŽA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Kurir TV

užas

EKSKLUZIVNO! NOVI SNIMAK BRUTALNE TUČE ISPRED KAFIĆA U NOVOM SADU: Zet Nataše Bekvalac sedeo sa prijateljem, a onda su ga OPKOLILA TROJICA! Sekund kasnije krenula je MAKLJAŽA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika -

Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden u petak oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Kako se vidi na još jednom snimku do kojeg je Kurir ekskluzivno došao, sportista Mihajlović, koji je inače zet pevačice Nataše Bekvalac, sedeo je sa prijateljem u kafiću.

foto: Printscreen Kurir TV

U jednom trenutku trojica muškarca su okružila njegov sto, a Mihajlović je čim ih je spazio ustao od stola, kako verovatno ne bi pravio "haos" u kafiću. Pokazao je rukom da se pomere u stranu, a onda mu je jedan od trojice prišao i krenuli su da se biju .

Ubrzo su sva trojica naskočila MMA borca i kako se pretpostavlja neki od njih ga je izbo oštrim predmetom.

foto: Printscreen Kurir TV

Ranije danas, objavljen je još jedan snimak iz kafića, na kojem se vidi kako gosti u jednom trenutku beže, a onda u sledećem trenutku vidi se kako trojica udaraju i šutiraju Mihajlovića.

- Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobegli - navodi izvor iz istrage.

Jedan od očevidaca događaja je V. Č. koji je sedeo u neposrednoj blizini incidenta. On za Kurir prepričava detalje.

- Damira je napao njegov bivši drug D.M., poznat pod nadimkom Gagac, zajedno sa dvojicom drugara. Gagac i Dado su bivši poznanici, pošto je Gagac radio za Dada. Pomenuti Gagac je pre 12 godina izazvao incident u poznatoj diskoteci u Crnoj Gori. Kada ga je policija privela on je iz straha prijavio drugare, među kojima je bio i Dado. Svi tada prijavljeni su proveli u pritvoru 20 dana i na kraju osuđeni za taj incident. Svih ovih godina Gagac je izbegavao susrete sa ljudima koje je izdao. U Novi Sad je dolazio samo kada bi znao da je Damir odsutan. Jasno je da je ovaj kukavički napad na Mihajlovića ranije isplaniran pošto su u žardinjeri sakrili nož kojim su ga izboli. Gagac se odlučio na ovaj sraman čin kako bi dobio etiketu žestokog momka. Zapravo je još jednom pokazao da je kukavica jer su bili brojniji i jer su Damira izboli kada je on bio u nesvesti - kaže V. Č. za Kurir.

Inače, Mihajlović je u subotu izašao iz bolnice i lečenje će nastaviti kod kuće.

Mihajlović je inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja