NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U SELU KOCELJEVA: Petar (73) je Sanju (42) ubio u spavaćoj sobi, pa pozvao komšiju! Rekao mu ovu jezivu stvar
Foto: Vlada Šporčić

strašno

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U SELU KOCELJEVA: Petar (73) je Sanju (42) ubio u spavaćoj sobi, pa pozvao komšiju! Rekao mu ovu jezivu stvar

Crna Hronika -

Sanju Janković (42) iz Valjeva jutros je u svojoj kući u Svieleuvi kod Koceljeve hicem iz lovačke puške ubio Petar Živanović (73). Zašto je starac potegao pušku na svoju dugogodišnju partnerku i šta je prethodio svirepom ubistvu, u ovom trenutku zna samo on, s obzirom da nije bilo svedoka.

Nakon što je ispalio dva hica u grudi nesrećne žene, pozvao je jednog komšiju kojem u dvorištu i rekao mu:

-Ubio sam Sanju.

Njeno beživotno telo, obliveno krvlju, policija je zatekla u spavaćoj sobi.

Policija iz Koceljeve je Živanovića uhapsila i njemu je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje, a telo nesrećne žene poslato je na obdukciju.

- Petar je živeo sam posle smrti supruge i od kada su ćerke otišle. Ima bar deset godina kako Sanja povremeno dolazi kod njega. Nisu bili venčani, a u selu se često pričalo o toj vezi s obzirom na veliku razliku u godinama - govore meštani Svileuve.

Starac nije krio svoju vezu sa dosta mlađom ženom. U selu se znalo da se godinama viđaju, a komšije se nisu preterano bavile time da li su bili ljubavnici ili su u nevenčanoj zajednici bili iz drugih razloga. Kažu da Sanja iz prethodnog braka ima jednu ćerku.

- Nije ona stalno živela sa njim. Dolazila je povremeno. Nisu se sakrivali, viđali su ih ljudi zajedno. Često su, kad ona dođe kod njega izlazili u provod u kafanu - kaže jedan meštanin.

Navodno je tako bilo i prethodne noći, a meštani pretpostavljaju da su se prvo posvađali. Kao po nekom nepisanom pravilu, niko od komšija u Petru pre ubistva nije video ubicu, pa kažu da "nije bio preke naravi" i, "ne opravdavajući ubistvo", navode da mu je "verovatno nešto debelo prekipelo, pa nije mogao da se obuzda već je potegao pušku".

Takođe, komšije nagađaju da je ubistvo počinjeno iz ljubomore.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track