SRBI LIKVIDIRALI DILERA U PARIZU: Otac i sin u obračunu narko-bandi oko prevlasti ISPALILI METAK U ČELO MLADIĆU!
Foto: Profimedia

KRVAVi Obračun kriminalaca u francuskoj

SRBI LIKVIDIRALI DILERA U PARIZU: Otac i sin u obračunu narko-bandi oko prevlasti ISPALILI METAK U ČELO MLADIĆU!

Crna Hronika -

Đorđe (21) i Zvonko P. (45) uhapšeni su zbog sumnje da su 6. jula likvidirali mladića Ousmana S. (20) posle svađe oko poslova s narkoticima

Srbin Đorđe P. (21) i njegov otac Zvonko P. (45) uhapšeni su zbog sumnje da su 6. jula u Parizu ubili Ousmana S. (20) tokom kriminalnog obračuna dve bande narko-dilera.

Kako prenose francuski mediji, sumnja se da je ubistvu prethodila svađa oca i sina sa grupom mladića, a Srbi su posle zločina pobegli iz Francuske.

Svađa i metež

- Ubistvo se dogodilo oko 3.30 u Ulici Aleksandra Fleminga. Kobne večeri Srbi su došli u tu ulicu automobilom "audi A3" i kombijem, a grupa mladića je već tu stajala. Nastali su svađa i metež, a onda su odjeknuli pucnji. Ousmana S. je metak pogodio u glavu. Pošto se žrtva srušila u lokvi krvi, napadači su seli u automobil i kombi i otišli. Prijatelji su ranjenog momka stavili u auto i odvezli ga u bolnicu, ali je on posle četiri dana preminuo. Takođe, u ovom obračunu ranjen je još jedan mladić, Ousmanov drug, a njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno - preneli su francuski mediji.

foto: Shutterstock

Ubrzo posle zločina, istražitelji su došli do informacija da se radi o obračunu dve grupe dilera droge. - Sumnja se da su otac i sin iz Srbije pripadali jednoj bandi uličnih preprodavaca narkotika, dok je ubijeni mladić pripadao drugoj. Navodno, kobne noći oni su se našli kako bi raščistili račune oko prevlasti na teritoriji - pišu mediji iz Francuske.

Prvo negirao

Tamošnji mediji prenose da su Zvonko P. i njegov sin Đorđe pokušali da se dokopaju Srbije, ali da u tome nisu uspeli. - Njih dvojica su otišla u Švajcarsku, odakle su hteli da pređu u Srbiju, ali u tome nisu uspeli. Dva meseca posle zločina policija je uhapsila osumnjičenog Zvonka. On je prvo negirao krivicu, tvrdeći da se 6. jula slučajno našao na mestu zločina jer je pomagao nekome u selidbi. Međutim, kasnije je priznao da je imao pištolj i da je pucao. On je promenio priču, najverovatnije da bi zaštitio sina - preneli su mediji.

Ubrzo nakon oca, u Cirihu je uhapšen i sin. - Đorđe se predao po savetu advokata, nakon što je njegov otac preuzeo krivicu na sebe. Obojica se nalaze u pritvoru u Francuskoj i suočavaju se s optužbama za ubistvo - rekli su izvori.

Sestra žrtve

NIJE BIO KRIMINALAC

Sestra ubijenog mladića rekla je medijima da je njen brat ubijen greškom. - Moj brat nije imao veze s kriminalom i drogom. Slučajno se te večeri našao u središtu pucnjave, pošto je sa društvom tuda prolazio. To je sve što mogu da kažem - rekla je ona francuskim medijima.

Kao u apoteci

POČIŠĆENI TRAGOVI

Komšije iz ulice u kojoj se desilo ubistvo ispričali su da ubijeni nije živeo tu i da ga niko nije poznavao. - Tu noć sve nas je probudila pucnjava. Videli smo mnogo ljudi kako maše i doziva pomoć. Dileri su žrtve stavili u auto i otišli u bolnicu. Čak su pokupili sve tragove s mesta zločina pre dolaska policije - rekao je komšija tamošnjim medijima.

BROJKE

4 dana posle pucnjave preminuo mladić 2 meseca su Zvonko i Đorđe bili u bekstvu

Kurir.rs / Branka Travica / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track