TELO MOTOCIKLISTE 79 DANA BILO U KANALU! MIROSLAV ARMACKI NAĐEN MRTAV KOD MELENACA Njegova baka u šoku: Ne znam šta se dogodilo!
Preminuo... Miroslav Armacki, Foto: Nestali Srbija/Fondacija Tijana Jurić Facebook printscreen

tuga

TELO MOTOCIKLISTE 79 DANA BILO U KANALU! MIROSLAV ARMACKI NAĐEN MRTAV KOD MELENACA Njegova baka u šoku: Ne znam šta se dogodilo!

Crna Hronika -

Mladić iz Melenaca misteriozno nestao 4. jula, a potraga za njim okončana juče, pošto je u jarku na ulazu u to mesto pronađen njegov leš

Telo Miroslava Armackog, koji je nestao 4. jula, pronađeno je u subotu na 500 metara od ulaza u Melence u kanalu kraj puta. Pored mladića nalazio se i motor koji je vozio kad mu se izgubio svaki trag.

Podsetimo, njegov nestanak prijavljen je letos, a njegova porodica ispričala je da je poslednji put viđen na motoru, na putu Melenci-Zrenjanin.

- Posle 79 dana potrage njegovo telo pronađeno je u kanalu pored puta. Telo je prebačeno na obdukciju, koja će pokazati od čega je mladić preminuo.

Zasad se ne isključuje mogućnost da je sleteo motorom u kanal i poginuo, a moguće je i da se sudario s nekim vozilom, posle čega je sleteo u jarak - kazao je naš izvor iz istrage i dodao:

- Misterija je kako niko do sada nije pronašao Armackog, s obzirom na to da su tu ljudi često prolazili. Iako deluje da je nastradao u saobraćajki, niko ne želi da se zvanično izjašnjava dok se istraga ne završi. Moguće je i da ga je neko samo bacio tu - dodao je izvor.

Baka nastradalog Miroslava rekla je juče za Kurir da ne zna šta se tačno dogodilo.

- Znamo samo da su pronađeni i on i motor i da je telo sada na obdukciji. To se nije dogodilo blizu naše kuće, već 500 metara pre ulaza u Melence - kratko je kazala baka.

U potrazi za mladićem, koja je trajala bezmalo tri meseca, učestvovali su dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i članova porodice.

- Zbog toga je čudno da ga niko za sve to vreme nije našao, a tuda smo više puta prolazili - rekao je sagovornik.

Otišao da isproba motor

ČASTIO ZBOG POVIŠICE I NESTAO

Po Miroslavljevom nestanku njegov brat Aleksandar objasnio je da je mladić tog dana bio veseo i raspoložen. - Miroslav je pozvao svoje najbliže na roštilj, kako bi častio što su mu povećali platu. Nakon toga je otišao da isproba motor koji je tog dana popravljao i više se nije vratio - ispričao je medijima brat mladića.

Kurir.rs/J.I. Foto: Nestali Srbija/Fondacija Tijana Jurić Facebook printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track