Najnovije vesti

NEVIĐENO IŽIVLJAVANJE! MUŠKARAC IZ GROCKE TERAO DRUGARA DA MU SILUJE ŽENU! Beograđanin pretukao nevenčanu suprugu (33), skinuo je, pa došao do PAKLENE IDEJE
Foto: Profimedia

sramno

NEVIĐENO IŽIVLJAVANJE! MUŠKARAC IZ GROCKE TERAO DRUGARA DA MU SILUJE ŽENU! Beograđanin pretukao nevenčanu suprugu (33), skinuo je, pa došao do PAKLENE IDEJE

Crna Hronika

Policija je uhapsila M. R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu M. A. (33), a potom navodno pokušao da natera svog druga da ima seksualne odnose sa njom.

 

Slučaj se dogodio 11. septembra, a napadnuta žena je, na svu sreću, uspela nekako da pobegne od nasilnika i pozove policiju.

 

Nesrećna žena pobegla je od nasilnog supruga kod roditelja u Šabac, ali on je došao po nju i nagovorio je da krene sa njim nazad u Grocku.

 

Oko 23 časa automobilom su napustili Šabac, a M. R. je, kako piše štampa, odmah počeo da je maltretira. Najpre ju je vređao i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu ka Grockoj na nepoznatoj lokaciji gde je nesrećna žena doživela stravičnu torturu.

 

- Nasilnik je izbacio suprugu iz vozila, pa je počeo brutalno da je udara pesnicama po glavi i čupa za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesrećnoj ženi je potom skinuo svu odeću i druga terao da ima seksualni odnos sa njom - objašnjava izvor.

 

Srećom, muškarac je to odbio, pa je Milan vratio ženu u kola i nastavili su put ka Grockoj, gde su stigli oko tri sata ujutru.

 

- Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspela da iskoristi trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa drugom i spase se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odeće na sebi, pobegla kod prvog komšije. Čovek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu. Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo privela nasilnika u stanicu - kaže sagovornik.

 

Nesrećna žena je potom prevezena na pregled u Urgentni centar, gde su joj konstatovane povrede. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

 

Kurir.rs/S.Telegraf

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...