KATARINA (19) NIJE ŽIVELA U ZGRADI U PANČEVU IZ KOJE JE SKOČILA U SMRT: Nedeljama se žalila na probleme s momkom, to veče se posvađali pa se bacila kroz zatvoren prozor
Foto: 013/Aleksandar Stojković

tuga... ugašen još jedan mladi život

KATARINA (19) NIJE ŽIVELA U ZGRADI U PANČEVU IZ KOJE JE SKOČILA U SMRT: Nedeljama se žalila na probleme s momkom, to veče se posvađali pa se bacila kroz zatvoren prozor

Crna Hronika -

Stanari zgrade ispred koje se dogodio ovaj slučaj još su u šoku

PANČEVO - Telo 19-godišnje devojke Katarine R. pronađeno je u noći između nedelje i ponedeljka na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj ulici u Pančevu

- Slučajna prolaznica zatekla je telo tinejdžerke ispred zgrade i odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju. Lekari su ubrzo izašli na lice mesta, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt nesrećne devojke - kaže izvor.

Katarina se bacila kroz zatvoren prozor, što je u prvom trenutku unelo sumnju u način na koji je stradala.

- Nije bilo jasno da li se ubila ili je pala nesrećnim slučajem ili ju je pak neko gurnuo. Istraga je, međutim, vrlo brzo dala rezultate - kaže izvor navodeći da je Katarina zapravo kobne večeri odlučila da digne ruku na sebe zbog problema koji je imala sa dečkom.

- Tinejdžerka se nedeljama pre nego što je pronađena mrtva žalila na probleme sa momkom. Navodno se i kobne večeri posvađala s njim - dodaje naš izvor i objašnjava da je Katarina i ranije najavljivala da će izvršiti samoubistvo.

Katarina, inače, nije živela u zgradi sa koje je odlučila da se ubije, već je, očigledno, kobne večeri došla u nju sa tom namerom. Telo je potom prevezeno na obdukciju, gde je najpre utvrđen njen identitet i povrede koje je imala na telu. Istraga, ipak, tu nije završena.

- Biće urađene sve potrebne analize, između ostalog i toksikološka, kako bi se saznale sve okolnosti smrti ove tinejdžerke. U toku je istraga, nakon koje će se znati više detalja - kaže izvor. Policija ispituje sve okolnosti ovog slučaja.

Stanari zgrade ispred koje se dogodio ovaj slučaj još uvek su u šoku.

- Sve komšije pričaju o tome ceo dan! Koliko sam shvatila, devojčica nije iz naše zgrade. U jednom trenutku sam tokom noći čula vrisak, ali ne znam da li to ima veze sa ovom tragedijom. Ko zna šta se desilo, u svakom slučaju, velika tuga - kaže stanarka.

(Kurir.rs/Srpski telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja