BAKA COKA ŠIRILA VEŠ I IGNORISALA NOVINARE Komšije: Izlazi samo u kraće šetnje po naselju
Foto: Nemanja Nikolić

ĆUTANJE: UBICA INVESTITORA U KUĆI

BAKA COKA ŠIRILA VEŠ I IGNORISALA NOVINARE Komšije: Izlazi samo u kraće šetnje po naselju

Crna Hronika -

Stojanka je pritvor veoma teško podnela

Stojanka Stojanović juče nakratko izašla u dvorište, okrećući glavu od reportera

Stojanka Stojanović (71) zvana Coka, protiv koje je Više tužilaštvo podiglo optužnicu za teško ubistvo investitora Zorana Trifunovića, ni juče nije želela da komunicira s novinarima, koji su je čekali pred kućom na Zvezdari.

Stojanovićeva je, podsetimo, pre nešto više od mesec dana puštena u kućni pritvor posle godinu dana provedenih u Centralnom zatvoru. Njene komšije su ispričale da od povratka kući izlazi samo u kraće šetnje po naselju, što joj je u kućnom pritvoru i omogućeno.

Juče, međutim, nije izašla u šetnju u predviđeno vreme, već je samo nakratko boravila u dvorištu, gde je širila veš. Reporteri Kurira pokušali su da joj se obrate preko ograde i dobiju bilo kakav komentar, ali je ona samo ćutke završila s prostiranjem i bez reči se vratila u kuću.

Nakon nekoliko minuta na kapiji se pojavio jedan muškarac, koji se predstavio kao đubretar.

- Ona ne može da baca smeće, pa ja dođem i pomognem joj. Otkako je izašla iz pritvora, ne priča o ubistvu, a i sa zdravljem nije baš najbolje. Inače je jako fina i ljubazna - rekao je naš sagovornik.

Inače, kako je njen sin Marko objasnio, Stojanka je pritvor veoma teško podnela.

- Ona je bolesna žena i nije za nju pritvor niti zatvor. Njoj su i ovako dani odbrojani s obzirom na njene neurološke i srčane probleme - rekao je nedavno Marko, a u prilog tome nam je poslao i dokaze.

Naime, 2. aprila 2019. Stojanka je primljena u bolnicu zbog preloma leve butne kosti, koji je zadobila prilikom pada s kreveta. Nakon operacije je vraćena u pritvor, da bi tri nedelje kasnije bila povređena zbog udarca pesnicom u glavu koji joj je nanela pritvorenica.

(Kurir.rs / Foto:Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track