GROZNO! MAJKA PODVODILA ĆERKU (17) STARIJEM MUŠKARCU: Osumnjičena i da mu je prodavala sina (13), NEMA SAVESTI
Foto: Shutterstock

UŽAS U NIŠU

GROZNO! MAJKA PODVODILA ĆERKU (17) STARIJEM MUŠKARCU: Osumnjičena i da mu je prodavala sina (13), NEMA SAVESTI

Crna Hronika -

Na jugu Srbije se ne pamti monstruozniji i bolesniji slučaj podvođenja svoje dece, a za to će na sud verovatno ići Anica B. (40) iz Niša koja je podvodila svoju maloletnu ćerku I.B. (17) , ali i trinaestogodišnjeg sina.

Policija je pored Anice uhapsila i Branislava M. (53) iz Pirota kome je ona dvala decu, navodna kako bi sa devojčica "služila za seks", a dečak prodavao karte u luna parku. Za sada se ne zna za koju sumu su deca bila "prodavana". Kako saznajemo, ova deca su bila u više navrata poslata kod Branislava M.

U Višem javnom tužilaštvu kažu da će ovo dvoje biti saslušani u roku od 48 sati koliko im je određen pritvor.

- Mi smo doneli naredbu o sprovođenju istrage nakon privođenja A.B. i B.M. Sud je odredio pritvor za ova dva lica. A.B. se sumnjiči da je učinila krivično delo trgovine ljudima, a isto prema našem nalogu se sumnja da je u saizvršilaštvu sa ovom ženom. Pre saslušanja ništa više ne možemo da kažemo - rekli su nam iz službe za odnose sa javnošću.

Kako nezvanično saznajemo podvođenje ove maloletne dece je trajalo par meseci unazad. Branislav M. je vlasnik jednog luna parka u Pirotu i važi za jednog od imućnijih ljudi. Prema nekim informacijama iz Pirota on je baš u tom luna parku dovodio maloletnu I.B. da bi je obljubio.

(Kurir.rs/M.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track