NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE U LOZNICI: Dečak (17) koga je pokosio vozač sa 2,32 promila alokohola u krvi bio je USPEŠAN SPORTISTA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

tragedija

NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE U LOZNICI: Dečak (17) koga je pokosio vozač sa 2,32 promila alokohola u krvi bio je USPEŠAN SPORTISTA (FOTO)

Crna Hronika -

D.R. (17) iz Klubaca, kod Loznice, poginuo je na magistralnom putu Loznica-Šabac, u Lipničkom Šoru kada je na njega naleteo "pežo 307", kojim je upravljao Ž.M. (28) iz Runjana. Tinejdžer je bio uspešni sportista, aktivni član bokserskog kluba "Vukovi sa Drine", sa kojim je osvojio brojne medalje u okviru srpskih takmičenja.

Preminulog dečaka građani Loznice hvale, jer je, kako navode, bio dobar dečko. Pored boksa, trenirao je fudbal i karate.

Kako Kurir nezvanično saznaje, živeo je sa majkom i sestrama, dok je otac odsutan od kuće, jer radi u Rusiji.

foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo, D.R. je nastradao je na putu Loznica-Šabac kada je, dok se sa još dva druga kretao pešice, na njih naleteo automobil, kojim je upravljao Ž.M. (28) iz Runjana.

Trojica dečaka su se kretala ivicom magistrale, jer na tom delu nema trotoara.

Prema podacima Tužilaštva osumnjičeni vozač je najpre otišao sa mesta događaja, ali se ubrzo sam vratio i tada je uhapšen.

Kod osumnjičenog vozača na licu mesta je utvrđeno 2,32 promila alkohola u krvi, potvrđeno je danas u lozničkom Tužilaštvu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track