POGLEDAJTE, KAMERE SNIMILE SVE! OVO JE TRENUTAK PUCNJAVE U NOVOM PAZARU: Hici iz automobila u pokretu u sina pazarskog kralja džinsa (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

pucnjava u centru pazara usred dana

POGLEDAJTE, KAMERE SNIMILE SVE! OVO JE TRENUTAK PUCNJAVE U NOVOM PAZARU: Hici iz automobila u pokretu u sina pazarskog kralja džinsa (VIDEO)

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - U strogom centru Novog Pazara, u ulici Stevana Nemanje, i to usred dana - pošto je uočio Amina Starčanina parkiranog u privatnom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Tom prilikom Starčanin biva pogođen u nogu, iznad kolena, a Emir H. se daje u bekstvo, piše Sandžakpress.

Starčanin je, prema rečima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku nailazi njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vraća brata u automobil i brzo ga odvozi u bolnicu.

Starčanin je odmah primljen na hiruškom odeljenju, još je u bolnici, a zrno od metka, kažu prisutni, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, nije životno ugrožen, kažu članovi njegove porodice.

foto: Youtube Printscreen

Prema rečima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac. Pripadnici MUP odmah su izašli na lice mesta, izvršili uviđaj, a za osumnjičenim se još traga.

Ovo nije prvi incident ove dve porodice. Još ranije su, kaže Emir Starčanin, zapalili njegov privatni automobil.

Podsetimo, Emir se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povređen u pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan. U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i naneo mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomera noge.

(Kurir.rs/Sandžakpress)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track