STRAVIČNI DETALJI SUMANUTOG UBISTVA STARICE U POŽAREVCU: Aleksandar je prvo kružio oko nesrećne Ružice dok se nije uverio da je to ona, A ONDA JE DAO GAS!
Ilustracija, Foto: Youtube Printscreen

užas

STRAVIČNI DETALJI SUMANUTOG UBISTVA STARICE U POŽAREVCU: Aleksandar je prvo kružio oko nesrećne Ružice dok se nije uverio da je to ona, A ONDA JE DAO GAS!

Crna Hronika -

POŽAREVAC – Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu, odredio je jednomesečni pritvor za Aleksandra Đ. (22), zbog sumnje da je 14. oktobra izvršio teško ubistvo Ružice Kovač (78).

Pritvor od 30 dana određen je i za Danijela S. (21) i njegovog oca Sašu S. (47), zbog sumnje da su izvršili podstrekivanje i pomaganje učiniocu nakon krivičnog dela.

Ovo ubistvo dogodilo se kada je Aleksandar otpozadi, desnom stranom „zastave 101“, udario bicikl na kojom je Ružica išla ka svojoj kući.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Youtube Printscreen

On je zatim pobegao i vozilo kasnije zapalio u ataru Mihajlovca kod Smedereva.

Prilikom uviđaja, najpre se sumnjalo da se radi o saobraćajnoj nezgodi, ali su nadzorne kamere pokazale da je osumnjičeni namerno udario u bicikl. On je Ružicu najpre sustigao na putu, zatim zaobišao kako bi se uverio da je to ona, onda se vratio nazad i ponovo krenuo za njom, da bi je na kraju udario autom otpozadi.

Aleksandar se tereti da je ovaj zločin izvršio u dogovoru sa Danijelom S. i Sašom S, koji su sa Ružicom imali neraščišćene imovinsko-pravne odnose oko njene kuće.

(Kurir.rs/Večernje novosti, B.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja