OVO JE SANDŽAČKI LAV! EMIR JE BIO USPEŠAN KIK-BOKSER, A ONDA JE DOBIO METAK U LEĐA: Ostao je nepokretan, a sada se sumnja da je upucao sina bogatog biznismena
Foto: Printscreen/Facebook

policija traga za njim

OVO JE SANDŽAČKI LAV! EMIR JE BIO USPEŠAN KIK-BOKSER, A ONDA JE DOBIO METAK U LEĐA: Ostao je nepokretan, a sada se sumnja da je upucao sina bogatog biznismena

Crna Hronika -

Za pucnjavu u Novom Pazaru koja se dogodila 17. oktobra osumnjičen je Emir Hadžimujović koga još zovu i "lav od Sandžaka". Policija za njim još uvek traga zbog toga što je u ovom gradu navodno pucao na Amina Starčanina iz kola u pokretu.

Za Hadžimujovića novopazarska šira javnost prvi put je čula pre desetak godina kada je kao mlad kik-bokser redom rušio svoje protivnike.

Tada su ga nazivali "lavom od Sandžaka" i "tigrom iz Novog Pazara".

Međutim, o njemu se pričalo i zbog obračuna na novopazarskim ulicama, tučama i pucnjavama. Više puta imao je sukobe sa zakonom, a u jednom "revolveraškom" obračunu teško ga je ranio poznati novopazarski kriminalac Dženan Kačar.

Metak ga je pogodio u kičmu, a za ovo krivično delo Kačar je osuđen na sedam godina zatvora (trenutno na izdržavanju kazne).

Teško ranjeni Hadžimujović ostao je invalid i najverovatnije trajno vezan za invalidska kolica.

Iako nepokretan, Hadžimujović je i dalje, zajedno sa svojom "ekipom", bio prisutan na "novopazarskom asfaltu" gde je imao čarke sa raznim protivnicima.

U trenutku pucanja na Almina Starčanina navodno je sedeo na mestu suvozača. Inače, Starčanin je sin jednog od najbogatijih ljudi u Novom Pazaru, biznismena koji se bavi proizvodnjom odeće.

Jedno vreme Emir Hadžimujović je bio i telohranitelj poznatim ličnostima koje su posećivale Novi Pazar, između ostalih čuvao je i Buraka Ozčivita, čuvenog turskog glumca koji je igrao Bali-bega u seriji Sulejman Veličanstveni. Ranjen je odmah nakon koncerta Šaka Polumente u Novom Pazaru.

(Kurir.rs/Srbija danas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja