MOTIV OBRAČUNA U OSTRUŽNICI: Brutalno pretučen zbog duga od 150 €
Foto: Shutterstock

NAPAD

MOTIV OBRAČUNA U OSTRUŽNICI: Brutalno pretučen zbog duga od 150 €

Crna Hronika -

Policija još uvek traga za četvrtim muškarcem, koji je s trojicom drugova D. M. (20), Đ. M. (22) i Z. C. (33) brutalno pretukao Petra P. (38) u Ostružnici, a, kako saznajemo, motiv ovog jezivog prebijanja je navodni dug od oko 150 evra, koje je, navodno, povređeni muškarac dugovao jednom od napadača.

Podsetimo, Petar P. teško je povređen u četvrtak oko 18 sati kada su ga pretukla četvorica muškaraca, opljačkala ga, ukrala skuter i skinuli ga golog. - Tukli su ga nogama rukama, kacigom, flašama, a sevao je i nož. Sva petorica muškarca poznati su odranije policiji za različita dela - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Kako smo ranije objavili, napad se dogodio u Novom naselju u Ostružnici, a pretučeni je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan i gde mu je stabilizovano zdravstveno stanje.

- Petar se poznaje sa tim mladićima, a kada je kobnog dana pošao da se s njima nađe, nije ni slutio šta mu spremaju. Namamili su ga, pretukli, opljačkali i skinuli, a teško povređenog pronašla ga je sestra, koja ga je i prevezla u bolnicu - rekla je za Kurir majka pretučenog Petra.

Međutim, našoj redakciji juče se obratila rođaka jednog od uhapšenih i rekla da je Petar taj koji već duže vreme maltretira meštane Ostružnice.

- Nije reč o jadnom čoveku, već o nasilniku koji je već bio u zatvoru - rekla je rođaka jednog od uhapšenih napadača.

Kurir.rs/J. R. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track