JEZIVI DETALJI NEZAPAMĆENE PORODIČNE DRAME: Silovao polusestru, kad je policija došla po njega ZATEKLA JE UŽAS!
Nije htela da zaštiti napasnika... Danijela I. sa sinom Danijelom S., Foto: Privatna Arhiva

užas U OKOLINI BABUŠNICE

JEZIVI DETALJI NEZAPAMĆENE PORODIČNE DRAME: Silovao polusestru, kad je policija došla po njega ZATEKLA JE UŽAS!

Crna Hronika -

Danijel S. (22) obesio se u porodičnoj kući u selu Gornje Krnjino kod Babušnice nakon što ga je majka Danijela I. (43) prijavila policiji da je seksualno zlostavljao svoju polusestru J. R. (12), odnosno njenu ćerku iz drugog braka.

Jeziva porodična drama odigrala se u petak, kada je devojčica, posle dvodnevnog zlostavljanja, skupila snagu da majci ispriča šta joj se poslednja dva dana događalo kada je u kući ostajala sama sa bratom.

- Danijel je u ponedeljak nasrnuo na svoju sestru po majci s kojom je živeo u istoj kući. Naime, on je ušao u njenu sobu u večernjim satima i tražio od nje da imaju seksualni odnos. Devojčica se uplašila i počela da se brani i da ga odbija, ali joj je on na silu skinuo donji deo pidžame, a potom i gaćice i počeo da je rukom dodiruje po intimnim delovima tela. Potom ju je zlostavljao prstima i primoravao na oralni seks - ispričao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da bi svaki put nakon zlostavljanja brat zapretio sestri da nikome ništa ne sme da kaže. Kada je J. R. pozvala njihovog zajedničkog prijatelja iz susednog sela i uplakana ispričala da je "Danijel napravio glupost". Mladić je odmah došao, devojčicu odvezao kod rođaka, a Danijela pozvao telefonom.

- Vikao je na njega "Šta si to uradio", a Danijel mu je navodno rekao da će se ubiti ukoliko ga prijave. Sledećeg dana je otišao na posao, sekao je drva u šumi, ali je pričaju oni koji su ga videli tada, bio nešto potišten, ćutao je, nije hteo da jede, samo je pušio - navode meštani.

foto: printscreen privatna arhiva

Tužilaštvo je odmah izdalo naredbu da se Danijel S. uhapsi. U trenutku dok je patrola išla ka njihovoj kući, majka je telefonom pozvala sina i počela da viče da sve zna i da ga je prijavila policiji, koja će uskoro doći i uhapsiti ga.

Međutim, kada su policajci stigli u selo, zatekli su Danijela obešenog u šupi. Pretpostavlja se da je on shvatio šta ga čeka nakon majčine prijave, pa je odlučio da se obesi o gredu - dodao je naš sagovornik.

Danijelovi poznanici napominju da se verovatno plašio hapšenja, posebno zbog nekih ranijih priča, koje su doprle do sela, ali koje nisu bile potvrđene

Meštani sela Gornje Krnjino šokirala je vest o samoubuistvu Danijela S., ali i razlozima zbog kojih je odlučio da presudi sebi. Oni kažu da nisu mogli ni da zamisle da je on sposoban za tako nešto, jer je izgledalo da su on i sestra veoma bliski.

Kurir.rs/Jelena Ivić Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track