NIKOLI JE NA GROBU ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA: Evo kakav oproštaj je zahtevao brat Luke Bojovića! SLEDIĆE VAM SE KRV (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

KAO DA JE PREDOSETIO

NIKOLI JE NA GROBU ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA: Evo kakav oproštaj je zahtevao brat Luke Bojovića! SLEDIĆE VAM SE KRV (VIDEO)

Crna Hronika -

Nikola Bojović, brat Luke Bojovića, ubijen je 2013. godine u Ulici carice Milice 2013. godine. Ne sluteći tako brz kraj, Nikola je poverio jednu želju kumu svog brata i ona mu je ispunjena na grobu. Džej je otpevao pesmu "Nedelja", rodbina i prijatelji su zanemeli od šoka.

Dragoslav Miloradović, kum Luke Bojovića, koji je ubijen 2018 godine držao je perionicu zajedno sa Nikolom Bojovićem dok ovaj nije ubijen 2003. godine.

Nikola Bojović je Dragoslavu jednom prilikom rekao, možda i u šali, da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu "Nedelja“.

Tako je i bilo. Tog sumornog dana na sahrani ovog mladića, njegov otac, Vuk Bojović, zamolio je poznatog pevača da ispuni poslednju želju njegovog sina.

I dok je plač odjekivao grobljem, pevač je izgovorio sledeće reči:

- Dragi moj druže, tvoja reč za mene je zapovest. Ljudi, ovo je mnogo teško, al ja to moram da uradim, rekao je pevač.

Jedva izgovarajući ove reči, otpočeo je strofu najtužnije pesme. Svaka reč prisutne je pogađala pravo u srce, o čemu svedoče brojni uzdasi i jecaji.

(Kurir.rs/Srbija danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track