BOKSERI IZ OBEZBEĐENJA PRETUKLI MLADIĆA (24) SKORO DO SMRTI: Posle obične čarke u lokalu u Petrovaradinu KRVNIČKI ga udarali, polomili mu rebra
Foto: Privatna Arhiva

strašno

BOKSERI IZ OBEZBEĐENJA PRETUKLI MLADIĆA (24) SKORO DO SMRTI: Posle obične čarke u lokalu u Petrovaradinu KRVNIČKI ga udarali, polomili mu rebra

Crna Hronika -

Novosadska policija uhapsila je Miroslava P. (39) iz Novog Sada i Novaka M. (23) iz Petrovaradina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda.

Kako saznajemo , sumnja se da su, 13. oktobra, u Petrovaradinu, u ugostiteljskom objektu Muzej i ispred njega, tukli rukama i nogama dvadesetčetvorogodišnjeg Novosađanina A.M. i teško ga povredili.

Mladić je zbrinut u Кliničkom centru Vojvodine, a policija je, operativnim radom, rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičene.

foto: Privatna Arhiva

- Povređeni mladić je te večeri bio sa društvom u lokalu, kada je došlo do neke čarke oko mesta. Miroslav i Novak, koji se u slobodno vreme treniraju boks, a u pomenutom lokalu rade kao obezbeđenje, napali su mladića, udarajući ga krvnički.Mladiću su njih dvojica polomili nekoliko rebra, a probili su mu i plućnu maramicu. Nakon toga njih dvojica su pobegli, ali su ipak dolijali policiji, kaže izvor Kurira.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.

(Kurir.rs/S.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track