MAMA JE DOBRO! SLOBODAN JE KOMŠINICU LAGAO U OČI: Šokirala se kada je saznala da je staricu ZAKOPAO U GARAŽI, samo se prekrstila! JEZIVO (KURIR TV)
Foto: Sonja Spasić

HOROR NA VRAČARU

MAMA JE DOBRO! SLOBODAN JE KOMŠINICU LAGAO U OČI: Šokirala se kada je saznala da je staricu ZAKOPAO U GARAŽI, samo se prekrstila! JEZIVO (KURIR TV)

Crna Hronika -

Slobodan P. je danas priznao težak zločin. On je mrtvu majku zakopao u garaži, a policiji je rekao kako nije imao novca za sahranu. Komšije pretpostavljaju da je želeo da prikrije smrt majke kako bi nastavio da prima njenu deviznu penziju.

Komšinica je zastala je ispred kuće, pogledala, i prekrstila se.

- Kako da ne znam baku. I ranije je bila bolesna sećam se, ali držala se. Imali su neku vikendicu, znam da je odlazila tamo i na moru su imali vilu, pričala je ova žena za Telegraf.rs, koja je, baš kao i druge komšije, preko medija saznala vest da je Slobodan P. svoju majku pokopao u garaži.

foto: Sonja Spasić

Ona ne može da zaboravi poslednji razgovor sa Slobodanom.

- Nju sam redovno sretala. Pre neki dan sretnem sina i pitam "Kako je mama?" A on kaže, "Pa dobro", u neverici priča ova gospođa.

Inače, čitav komšiluk uzbunila je vest da je Slobodan svoju majku, poznatu staricu u kraju, zakopao u garaži i živeo u kući pored mrtve majke.

foto: Sonja Spasić

- Žao mi je i njega i nje. On je bio dobar ovako, iako nismo mnogo komunicirali. Stvarno je uvek prilazio da pomogne kad treba, kad nešto nosim iz prodavnice. Žena mu je zaposlena, imaju i sina, žive svi na istoj adresi, imaju dve kuće,

pričala je druga komšinica.

(Kurir.rs/Telegraf/M.B)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track