JEZIVO! STRAVIČAN PRIZOR KOD LESKOVCA: Mrtav muškarac nađen u šumi, glava mu odvojena od tela
Foto: Dado Đilas

meštani ne znaju o kome je reč

JEZIVO! STRAVIČAN PRIZOR KOD LESKOVCA: Mrtav muškarac nađen u šumi, glava mu odvojena od tela

Crna Hronika -

LESKOVAC – Oko pola kilometra od poslednjih kuća iznad sela Predejana nađen je raspadnuti leš nepoznatog muškarca kome je glava odvojena od ostatka tela što se objašnjava kao posledica njegovog raspadanja.

Prema prvim saznanjima sa lica mesta pretpostavlja se da je reč o samoubistvu vešanjem, ali će konačnu reč o uzroku smrti dati obdukcija, pišu Novosti.

Pozivajući se na saznanja iz izvora bliskih istražnim organima meštani Predejana kažu da je zapravo u subotu pronađen kostur čoveka što ukazuje na to da je od trenutka njegove smrti prošlo najmanje nekoliko nedelja, pa čak možda i više od dva meseca.

U poslednje vreme u Predejanu i okolini nije prijavljen nestanak nijedne osobe, pa se pretpostavlja i to da je reč o čoveku „koji je došao sa strane“ odnosno o osobi koja je živela sama i nema bliske srodnike koji bi za njom tragali.

U leskovačkoj policiji nam je potvrđeno da je u ataru sela Marinkova bara pronađen leš i da je najverovatnije reč o muškarcu.

Portparol Boban Zdravković je istakao da je rad na ovom slučaju u toku, ali da za sada nema osnova za sumnju da se radi o ubistvu.

Predejančani su i u nedelju spekulisali ko bi mogao da bude čovek koji je odlučio da u njihovom kraju presudi sebi. Oni su u međuvremenu kontaktirali sve ljude za koje znaju da u okolnim selima žive sami, ali se ispostavilo da su svi živi i zdravi.

(Kurir.rs/Novosti/ FOTO: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track